Ce probleme are Samsung Galaxy M21?

Ce probleme are Samsung Galaxy M21?

0 Shares
0
0
0

Foarte multe persoane care au nevoie de un smartphone si prefera dispozitivele Android, isi indreapta atentia spre modelele de la Samsung. Este firesc acest lucru in conditiile in care discutam despre cel mai renumit producator de telefoane Android de pe piata.

In mare parte, utilizatorii sunt foarte multumiti de dispozitivele lor Samsung, mai ales de cele din gamele Galaxy S si Galaxy Note, pe care le-au echipat cu o husa telefon Samsung compatibila si cu o folie de protectie de sticla, iar dispozitivele functioneaza ireprosabil.

Cei care si-au ales dispozitive la un pret redus de la Samsung, printre care si modelul Galaxy M21, sunt de parere ca dispozitivul este unul cu specificatii mai mult decat decente pentru pretul de piata, dar sunt dezamagiti ca bateria se descarca prea repede. Iata cateva solutii care ar putea contribui la remedierea problemei.

 1. Opriti datele mobile daca receptia semnalului este slaba

Dispozitivul dvs. foloseste mai multa energie atunci cand semnalul mobil este redus, deoarece incearca sa comunice cu operatorul dvs. de retea. Incercati sa dezactivati datele mobile daca nu aveti nevoie sa navigati pe internet, si daca doriti sa va bucurati mai mult timp de baterie.

 1. Dezactivati Wi-Fi, Bluetooth si GPS atunci cand nu sunt utilizate

Dezactivati functiile WiFi, GPS si Bluetooth daca nu le utilizati in mod activ. Aceste servicii atunci cand sunt activate, vor continua sa caute semnal care poate consuma mai repede bateria.

Pentru a le dezactiva, glisati in jos panoul de setari rapide si atingeti pictograma corespunzatoare pentru a le dezactiva pe fiecare in parte. La fel trebuie sa procedati si cand aveti nevoie de aceste functii, pentru a le activa.

Totul dureaza mai putin de 10 secunde. Dar, aceste 10 secunde va pot costa multe resurse ale bateriei, daca veti uita sa dezactivati functiile repsective cand nu le folositi.

 1. Utilizati modul de economisire a bateriei pentru urmarirea locatiei

De asemenea, puteti utiliza doar retelele WiFi si mobile pentru detectarea locatiei, care consuma mai putina energie in comparatie cu cipul GPS complet. Va recomandam sa utilizati modul de economisire a bateriei pentru urmarirea locatiei, atunci cand doriti sa ajutati bateria sa ramana mai mult timp incarcata. Iata cum sa utilizati caracteristica.

 • Deschideti Setari.
 • Atingeti Locatie.
 • Atingeti Metoda de localizare.
 • Selectati si setati Economisirea bateriei ca metoda de localizare.
 1. Opriti scanarea pentru depistarea dispozitivelor din jur

Scanarea in vederea depistarii dispozitivelor din apropiere este o caracteristica care va permite sa va conectati la dispozitivele din apropiere chiar si fara a activa Bluetooth.

Cu toate acestea, aceasta caracteristica continua sa scaneze continuu conexiunea si va poate consuma rapid bateria. Daca nu o utilizati, opriti-o pentru a economisi resursele si pentru a prelungi durata de viata a bateriei. Iata cum sa dezactivati functia de scanare a dispozitivelor din apropiere.

 • Deschideti Setari.
 • Atingeti Conexiuni.
 • Atingeti Mai multe setari de conexiune.
 • Comutati scanarea dispozitivului din apropiere la Dezactivat.
 1. Reglati rezolutia ecranului

Rezolutia ridicata a ecranului va poate consuma rapid bateria, deoarece consuma mai multa energie. Incercati sa reduceti rezolutia pentru a prelungi durata de viata a bateriei pe dispozitivul dvs. Iata cum puteti modifica rezolutia ecranului.

 • Deschideti Setari.
 • Atingeti Afisare.
 • Atingeti rezolutia ecranului.
 • Selectati si setati rezolutia mai mica.
 1. Dezactivati functiile de care nu aveti nevoie

Unele caracteristici, cum ar fi panourile Edge, iluminarea Edge, gesturile de miscare, amplificatorul video, Smart stay, Smart alert, Mute Easy, Palm swipe to capture etc. sunt rareori utilizate de majoritatea utilizatorilor. Opriti-le daca nu intentionati sa le utilizati. Iata cum sa dezactivati panourile Edge si iluminarea Edge.

 • Deschideti Setari.
 • Atingeti Afisare.
 • Derulati in jos si atingeti ecranul Edge.
 • Atingeti pe panourile Edge si comutati Off.
 • Apoi atingeti iluminarea Edge si comutati-l pe Off.

In mod normal, toate aceste trucuri va pot fi de folos. Daca nu dau roade insa, fie duceti telefonul in service, fie de la un magazin gsm, cumparati o baterie compatibila.

0 Shares
You May Also Like