Ce-obiecte-sa-duci-la-o-casa-de-amanet
Ce obiecte sa duci la o casa de amanet?

Ce obiecte sa duci la o casa de amanet?

0 Shares
0
0
0

 

Ce-obiecte-sa-duci-la-o-casa-de-amanetO casa de amanet poate fi un loc foarte bun unde sa castigi cativa dolari in plus, daca ai nevoie de un imprumut sau de o vanzare rapida. Daca te intereseaza amanet auto, intra pe BestAmanet.ro.

In mod tipic, casele de amanet permit vanzarea obiectelor pe loc, adica te poti duce acolo si poti vinde direct un obiect, cu banii pe loc, fara sa te mai imprumuti. Ai de asemenea posibilitatea de a-l lasa acolo si de a-l obtine inapoi, cu conditia sa platesti imprumutul la timp (la data scadentei).

Trebuie sa stii ca in afara de suma imprumutului ce ti-a fost acordat, trebuie sa mai platesti in plus si o dobanda. Aceasta dobanda poate diferi de la casa la casa.

Casele de amanet reprezina de asemenea unele dintre cele mai potrivite locuri in care sa-ti duci bunuri si produse deja folosite, dar si sa cumperi altele la randul tau, la un pret mai mic decat cel al pietei. Unele case de amanet vand produse la 70%  din pretul de retail (de piata).

Daca inveti cum sa faci o tranzactie printr-o casa de amanet, poti obtine bani foarte rapid, un imprumut temporar sau macar un chilipir.

Cum sa obtii bani de la o casa de amanet.

1.    Gaseste obiecte de valoare. Inainte sa te duci la casa de amanet pentru a obtine niste bani, va trebui sa gasesti cateva lucruri de valoare la tine in casa. Unii experti recomanda sa cauti doar anumite lucruri, pentru a te asigura ca vei primi cu siguranta sume importante si produsele iti vor fi acceptate / preluate repede de catre casa respectiva de amanet.

Daca duci obiecte din sticla de exemplu, uita-te dupa anumite branduri care se vand foarte rapid, asa cum ar fi Baccarat sau Limoge. Obiectele din sticla produse de acesti designeri au valoare foarte mare, mult mai mare decat cele obisnuite, produse in serie.

2.    Obiectele de bijuterie cu marcajele “HGE” (heavy gold electroplate), “GP” (gold plated – placat cu aur) sau “RPG” (rolled gold plated – invelit in aur, cu invelis de aur) sunt practic nefolositoare intr-o eventuala tranzactie la o casa de amanet. Aceste piese de bijuterie sunt din metal simplu, placate doar cu aur, in cantitati foarte mici.

Obiectele cu adevarat de valoare au marcaje ca “750”, “750/1000”, “PT” sau “18k”. Aceste marcaje indica ca obiectele respective sunt facute din aur pur de 18 karate sau din platina, ceea ce inseamna ca sunt foarte valoroase si puteti obtine sume semnificative pe ele, la casele de amanet. Mai mult decat atat, daca obiectul respectiv are legatura si cu arta, puteti obtine sume si mai mari.

3.    Asigura-te ca orice obiect pe care il duci la o casa de amanet arata foarte bine. Orice obiect trebuie curatat bine inainte, trebuie sters de praf, trebuie lustruit (daca este cazul), etc.

Gandeste-te putin si pune-te in locul celui care ar dori sa cumpere obiectul respectiv, cu siguranta ai cumpara unul care arata bine in detrimentul unuia care nu a avut parte de ingrijire.

0 Shares
You May Also Like