Ce faci cand ai probleme cu touchscreen-ul telefonului?

Ce faci cand ai probleme cu touchscreen-ul telefonului?

0 Shares
0
0
0

Ai un touchscreen Huawei care nu mai raspunde atunci cand ai cea mai mare nevoie de el? Iti explicam in cele ce urmeaza de ce se strica ecranele de la telefoanele moderne si care este cea mai buna solutie pentru a remedia aceste probleme.

In ultimii ani telefoanele clasice care au butoane sunt inlocuite cu succes de telefoanele mobile smart care au ecran tactil motiv pentru care s-a marit si numarul de persoane care se plang de comportamentul unui ecran tactil.

Telefoanele care au touchscreen pe langa ideea de a avea un aspect foarte placut si clar mult mai placut decat cel al telefoanelor clasice, sunt mult mai avantajoase daca ne gandim bine chiar din mai multe puncte de vedere.

In mod sigur pentru persoanele care s-au deprins cu telefoanele cu butoane, prima data va fi cel putin ciudat sa tina in mana un asemenea telefon si va avea nevoie de perioade de acomodare in care sa invete meniul telefonului, modul in care trebuie sa scrie dar si modul in care reactioneaza ecranul la atingeri. Dupa ce persoana respectiva se invata cu telefonul pe care il are lucrurile vin de la sine. Tot cam in acest moment apar si primele probleme cu telefonul de aceea iti prezentam o statistica explicativa pentru cele mai comune probleme ale telefoanelor cu ecrane tactile.

Cele mai des intalnite probleme care sunt inregistrate la un smartphone in romania sunt de fapt defectiunile pe care le au sistemele de operare si cele cu bateriile si cu touchscreen-ul conform service-urilor chestionate de specialisti. Acesti specialisti spun ca in general problemele pe care romanii le reclama in service sunt generate de o utilizare gresita. Cele mai multe defectiuni au legatura cu partea software in timp ce partea hardware este functionala in majoritatea cazurilor.

Specialistii de la The Phone Geeks spun ca printre componentele care se strica des se numara de fapt bateria, microfonul, castile si touchscreen-ul.  Sunt si alte probleme care pot sa fie semnalate cum ar fi blocarea sau restartarea telefoanelor mobile, autonomia redusa a bateriai si slaba incarcare a dispozitivelor.

Autonomia acestor acumulatori si toate erorile sistemului de operare reprezinta una din cele mai des intalnite cauze pentur care un client ajunge la un service specific pentru reparatia telefoanelor.

Problemele apar deoarece telefoanele au procesoare foarte puternice care pot sa ruleze un numar mare de aplicatii si de informatii. Reparatiile care sunt realizate pe loc intr-un care center sunt numeroase.

Peste 50 de procente dintre defectiunile telefoanelor se repara in astfel de centre. In cazul in care erorile date de sistemul de operare nu pot sa fie reparate decat inlocuind componentele electronice cum ar fi procesorul, memoria sau altele, telefoanele sunt tinute mai multe zile.

O alta problema este faptul ca acumulatorii si touchscreen-urile sunt unele dintre cele mai sensibile componente in cazul unui telefon inteligent. Ecranele acestor telefoane sunt tot mai mari si de aceea sunt si foarte solicitate de catre degetele utilizatorilor. Toate acestea sunt declaratii ale profesionistilor din domeniu care ne recomanda sa avem grija cum ne utilizam telefonul.

0 Shares
You May Also Like