smartphone

Allview X4 Soul

0 Shares
0
0
0

Atunci cand intentionezi sa iti cumperi un smartphone nou, ai putea opta pentru un model de la Allview, dat fiind faptul ca aceste telefoane sunt destul de ieftine, au si accesorii ieftine, iar preturile pentru piese telefoane Allview nu sunt foarte mari.

Ei bine, daca alegi sa iti cumperi un model de la acest producator, ai putea sa te orientezi de exemplu spre modelul Allview X4 Soul, iar in cele ce urmeaza vei vedea si specificatiile tehnice ale acestui model.

In primul rand, ecranul este unul de tip IPS (5.5 inch), care are rezolutia de 1920 X 1080 pixeli, 401 ppi, iar raportul display/corp este de 70.8%. Ecranul unui asemenea smartphone este protejat de sticla Corning Gorilla Glass 3.

Apoi, trebuie amitit faptul ca procesorul unuo astfel de smartphone este unul de tip MediaTek Helio P10 octa – core, cu 4 X ARM Cortex A53 la 2.0 GHz, dar si 4 X ARM Cortex A53 la 1.0 GHz.

Memoria unui smartphone este foarte importanta, asa ca trebuie precizat aici faptul ca un astfel de model de la Allview vine cu un spatiu de stocare de 64 GB, si poate suporta un card de memorie de maxim 256 GB. In schimb, daca amintim memoria RAM a unui asemenea telefon, aceasta este de 4GB. Atunci cand amintim GPU in cazul unui astfel de model, discutam despre Mali – T860MP2.

Referitor la sistemul de operare al unui asemenea model de la Allview trebuie precizat ca acesta este Android Marshmallow.

Conectivitatea unui smartphone este deasemenea si ea foarte importanta, asa ca aici trebuie precizat faptul ca un asemenea model dispune de conectivitate 4G cu viteze de maxim 300 Mbps in download, Wifi a/b/g/n.

Tot referitor la conectivitatea telefonului mai trebuie amintitte functiile hotspoot, bluetooth 4.0, jack-ul de 3.5 mm, A-GPS, radio FM, si nu in ultimul rand un cititor de amprenta.

Dat fiind faptul ca pentru foarte multi utilizatori camera foto este foarte importanta, trebuie precizat faptul ca terminalul Allview X4 Soul dispune de o camera foto principala de 13 Megapixeli, in timp ce camera foto frontala este de 5 megapixeli.

Printre functiile camerei foto trebuie sa amintim Led Flash, dimensiunea pixelului de 1.12 microni.

Apoi trebuie precizat ca acest telefon nu are o baterie iesita din comun, ci are doar o baterie de 3000 mAh. Asta inseamna ca telefonul nu o sa reziste incarcat mai mult de maxim o zi.

Greutatea unui astfel de smartphone este de 167.5 grame, in timp ce grosimea este de 7.4 mm.

Ei bine, acum ca am vazut specificatiile tehnice, mai trebuie precizat faptul ca acest model de la Allview este un model elegant si frumos construit.

Ei bine, tinand cont de toate aceste detalii, tinand cont de preturile mici ale terminalelor acestui brand, si tinand cont de preturile pentru accesoriile sau de preturile pentru piesele de schimb ale modelului Allview X4 Soul, ai putea sa te orientezi si tu cat mai rapid spre un asemenea model in cazul in care ai de gand sa iti cumperi un alt smartphone.

0 Shares
You May Also Like