Ce este Ahrefs?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care va ocupati de optimizare seo, pentru a putea face fata cerintelor anului 2019, cu siguranta este necesar sa folositi cele mai noi si cele mai performante instrumente SEO, asa ca Ahrefs poate reprezenta solutia ideala pentru dvs.

Ahrefs este unul dintre cele mai puternice suite de instrumente media sociale si SEO. Majoritatea celor care se ocupa de SEO cunosc Ahrefs ca pe un “checker backlink” care concureaza cu instrumente Majestic si care analiza cu indici mai mici, cum ar fi Moz & SEMRush. Dar “verificatorul backlink” subliniaza gros Ahrefs ca fiind o suita de marketing.

Ahrefs are atat de multe caracteristici incat puteti sa va pierdeti si sa recurgeti la simpla privire a propriilor dvs. legaturi, sau puteti sa folositi Ahrefs atunci cand aveti intentia de urmari clasamentul pentru cateva cuvinte cheie.

In cele ce urmeaza in acest articol veti descoperi o serie importanta de instrumente Ahrefs pe care le puteti descoperi la Seoaccounts.net, si care va pot fi de foarte mare ajutor atunci cand va ocupati de optimizare seo.

URL Rating

Acesta este un instrument de masura Ahrefs a cantitatii si a calitatii legaturilor care indica o anumita adresa URL. Cantitatea si calitatea de link se coreleaza cu clasamentele mai ridicate in motoarele de cautare.

Domain Rating

Acesta ete un instrument de masura Ahrefs a cantitatii si a calitatii legaturilor care indica un domeniu intreg. Cantitatea si calitatea de link-uri se coreleaza cu clasamentele mai ridicate pentru toate adresele URL dintr-un domeniu din motoarele de cautare.

Ahrefs Rank

Discutam aici despre instrumentul care vizeaza clasamentul lui Ahrefs pentru evaluarea domeniului in raport cu toate celelalte domenii de pe Internet.

Backlinks

Acest instrument are legatura cu umarul de hyperlink-uri care indica o adresa URL.

Referring Page

Acest instrument vizeaza pagina de referinta  si are legatura cu numarul paginilor cu un hyperlink care indica o adresa URL. O pagina poate avea mai multe linkuri.

Referring Domains

Domenii de referinta – Numarul de domenii unice cu un hyperlink care sa indice catre o adresa URL. Un domeniu poate avea mai multe pagini de referinta si backlink.

Referring Content

Continutul de referinta este instrumentul care vizeaza masurarea de catre Ahrefs a traficului relativ pe care o piesa unica de continut o trimite catre o anumita adresa URL pe baza popularitatii continutului referitor.

Anchors

Acesta este instrumentul care ajuta la alegerea textul de ancorare utilizat in cadrul backlink-urilor unei adrese URL.

Sitewide / Not Sitewide

Acesta este instrumentul care vizeaza categorisirea de catre Ahrefs a unui link care arata daca se afiseaza in aceeasi locatie pe fiecare pagina a unui domeniu referitor sau nu.

Fresh Index/Live Index

Aceasta este o caracteristica noua lansata intr-un efort de a mentine un index istoric al legaturilor.

Indexul live – contine toate legaturile care au fost \”live\” pe ultimul re-crawl al lui Ahrefs;

Indexul proaspat – contine toate legaturile pe care Ahrefs le-a vazut \”vii\” in ultimele 3 luni (inclusiv cele care au fost \”moarte\” la ultima reajustare).

Top Pages

Paginile de top ale URL-urilor date pe baza criteriilor pe care le sortati.

0 Shares
You May Also Like