Ce avantaje are rinoplastia?

Ce avantaje are rinoplastia?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care discutam despre rinoplastie, discutam despre o interventie chirurgicala efectuata din diferite motive asupra nasului.

Exista persoane care pur si simplu nu sunt multumite de forma nasului, asa ca isi doresc sa corecteze acest mic defect, iar singura solutie pentru a-si corecta nasul, este o inverventie de rinoplastie.

Exista de-asemenea persoane care nu sunt multumite de dimensiunile nasului. Unele persoane au nasul prea mare si sunt tinta glumelor in grupul de prieteni, alte persoane au nasul prea mic, iar din acest motiv isi doresc sa faca in aceasta privinta ceva, pentru a avea un nas perfect.

Alte persoane au fost implicate in diferite accidente de circulatie sau accidente de munca, ori accidente casnice, iar din acest motiv nasul lor a avut de suferit.

Ei bine, indiferent de motivul pentru care oamenii nu sunt multumiti de forma nasului lor, sau chiar si daca au probleme de respiratie, acestea vor fi remediate in urma unei interventii de rinoplastie.

Indiferent de motivul pentru care alegeti o asemenea interventie chirurgicala, exista beneficii specifice chirurgiei de rinoplastie, iar urmatoarele sunt doar o parte dintre acestea:

  • Imbunatatirea respiratiei: pentru cei care sufera de probleme de respiratie congenitale sau pe termen lung, restrictionarea nasului poate contribui semnificativ la respiratie.
  • Incredere: O asemenea interventie asupra nasului, poate ajuta pacientii sa aiba mai apoi o mai mare incredere in propriile forte.
  • Probleme sinusale: durerile de cap, congestia nazala constanta si presiunea sinusurilor pot fi atenuate datorita unei interventii de rinoplastie.
  • Nasul spart: Repararea nasului sau nasul spart indiferent de cauza, are o singura rezolvare si anume rinoplastia, care poate ameliora durerea si imbunatati aspectul.
  • Urmarirea corectiva: daca prima interventie chirurgicala nu ofera rezultatele dorite, se poate realiza o procedura de revizuire pentru a efectua orice ajustare.
  • Sforait: In timp ce sforaitul poate fi una dintre problemele cu care va confruntati in prezent si incercati sa remediati aceasta problema cu produse de tip over-the-counter, acesta problema poate avea un impact semnificativ asupra somnului. Chirurgia nazala poate oferi o solutie permanenta.
  • Defectele de nastere: daca aveti o forta unghiulara, curba sau subdezvoltata, chirurgia va poate ajuta.

Alegerea unei metode chirurgicale pentru a va schimba aspectul sau pentru a va imbunatati sanatatea poate veni cu intrebari. Una dintre cele mai frecvente intrebari despre rinoplastie se refera la durerea si procesul de vindecare.

In timp ce orice interventie chirurgicala invaziva va veni cu un anumit disconfort in timpul procesului de vindecare, majoritatea pacientilor cu rinoplastie vor avea unele umflaturi si sensibilitate, dar ar trebui sa aiba dificultati de respiratie minime.

Decolorarea este posibila, dar majoritatea pacientilor incep sa vada rezultatele interventiei chirurgicale in doar cateva zile. De fapt, probabil veti fi in stare sa va intoarceti la lucru intr-o saptamana.

Retineti ca rinoplastia nu este ca o tunsoare. Procedura dvs. este personalizata in functie de nevoile dvs. si de fata dvs., aducand astfel o fotografie a unui profil de celebritate si cerand un nas ca cel imaginat sa nu functioneze. Chirurgul dvs. va crea simetrie si echilibru in timpul procedurii si ceea ce pare atragator pentru o persoana nu este intotdeauna o potrivire excelenta pentru o alta persoana.

0 Shares
You May Also Like