Ce-avantaje-are-o-husa-de-silicon
Ce avantaje are o husa de silicon?

Ce avantaje are o husa de silicon?

0 Shares
0
0
0

Ce-avantaje-are-o-husa-de-siliconExista mai multe modele de huse Nokia printre care si cele de silicon. Husele va ajuta sa va pastrati telefonul in stare perfecta de functionare si ii mentin in acelasi timp si un aspect cat mai apropiat de cel pe care il avea cand l-ati cumparat. Ofertele de pe piata sunt extrem de bogate si de aceea puteti sa gasiti exact ce vi se potriveste pentru telefonul si stilul vostru.

Toate aceste huse de Nokia sunt facute din mai multe materiale printre care si cele de silicon care se disting prin rezistenta deosebita. Acestea se pot adapta cel mai bine la forma telefonului si va aduc mai multe avantaje in momentul in care le utilizati. Flexibilitatea dar si maleabilitatea siliconului reprezinta calitati care au impus aceste huse in piata de profil.

Siliconul este utilizat in mai multe domenii si pentru a produce mai multe tipuri de accesorii si de componente pentru telefoanele mobile. Nu doar rezistenta siliconului dar si aspectul pe care acesta il are contribuie la utilizarea sa intensa. Practic husele de silicon se vor infasura in jurul telefonului ca o manusa si ii vor proteja marginile in zonele care sunt cele mai expuse pericolelor.

Husele de silicon se aplica foarte usor pe telefon si se elimina cu o foarte mare usurinta. In momentul in care bagati sau scoateti din buzunare telefoanele protejate d ehuse de silicon veti vedea si ca dispozitivele sunt mai usor de manevrat. Aceste telefoane protejate de huse pot sa fie luate orinde chiar si in momentul in care faceti sport si il tineti in buzunare.

Un telefon inteligent este asemanator cu un calculator si el este utilizat la realizarea cu succes a multor operatiuni, mai mult decat un simplu apel telefonic. Din motivul acesta un telefon smart are nevoie si de protectie in plus. Fiind utilizat ca si material pentru fabricarea huselor siliconul este cel care absoarbe perfect socurile la un impact cu suprafetele dure.

Sunt si huse de silicon care ofera si protectie contra lichidelor. Aceasta calitate in plus depinde de designul lor. Sunt multe modele care au rolul de a proteja partea din spate si zonele laterale ale telefonului. Siliconul are si o termoconductivitate mica si are si proprietati termostabile foarte bune. Lucrul acesta inseamna ca o asemenea husa se va comporta foart ebine atunci cand expuneti telefonul la temperaturi ridicate cum sunt cele exterioare in momentul in care mergeti la plaja.

Sunt si huse care atrag foarte mult praf insa asta nu se intampla in cazul huselor de silicon. In plus husele reduc la minim cantitatea de prad, de murdarile si alte resturi ce pot sa se depuna pe ele.

O husa de silicon se va rupe foarte greu si va rezista foarte mult timp in stare buna. Uneori daca se murdareste husa de silicon se poate spala si poate fi curatata usor pentru a reda aspectul de baza. Sunt si huse de silicon mai dure si mai rigide. Este foarte important si faptul ca husele de silicon au o foarte buna aderenta.

0 Shares
You May Also Like