Ce-aduce-nou-iOS-8
Ce aduce nou iOS 8 ?

Ce aduce nou iOS 8 ?

0 Shares
0
0
0

Ce-aduce-nou-iOS-8Pe cat de asteptata a fost lansarea noului iPhone 6 , pe atat de multe comentarii negative s-au facut la adresa noului terminal propus de americanii de la Apple , in special datorita faptului ca modelul pare sa se indoaie .

Pana sa va vorbesc despre noul sistem de operare care insoteste mult asteptatul iPhone vreau sa va recomand www.magazingsm.ro, un magazin online specailizat in comercializarea de acumulatori Samsung originali , si nu numai .

Chiar daca au intampinat o serie de dificultati in utilizarea noului sistem de operare propus de Apple , utilizatorii se declara multumiti de faptul ca iOS 8 dispune de o serie de feature-uri pe care le asteptau de mult timp . In plus , se pare ca persoanele cu care un utilizator de iPhone comunica sunt mult mai simplu de gasit acum .

Deasemenea , posibilitatea instalarii tastaturii custom dar si dimensionarea literelor dupa preferinte reprezinta alte aspecte ce au primit feedback-uri pozitive din partea utilizatorilor .

Faptul ca iOS 8 este apreciat este demonstrat si numarul de update-uri realizate . Se pare ca aproximativ 50% dintre utilizatorii de iPhone si iPad din intreaga lume au trecut deja la noul sistem de operare . O veste nu tocmai placuta pentru rivalii de la Android al caror nou versiune KitKat inregistreaza o rata de adoptie de numai 24,5% in conditiile in care versiunea a fost lansata in urma cu aproximativ 12 luni .

Dupa recordul de vanzari iregistrat de noul iPhone 6 , peste 10 milioane de exemplare vandute in primele trei zile de la lansare , iata ca Apple inregistreaza si o rata de adoptie a noului iOS spectaculoasa .

De ce rata de adoptie a lui iOS 8 este mai mare decat rata de adoptie a noii versiuni KitKat ? Raspunsul este foarte simplu , iOS 8 nu se fragmenteaza , adica toate actualizarile se pot efectua in cea mai mare parte intr-un timp foarte scurt , ceea ce nu se intampla si in cazul KitKat .

iOS 8 propune utilizatorilor imbunatatiri spectaculoase la nivelul celor mai des utilizate aplicatii , si ma refer aici la poze sau mesaje . In plus , si modalitatea de share intre aplicatii si dispozitive este mult imbunatatita acum .

Noua versiune a aplicatiei ‘’poze’’ ofera utilizatorilor albume inteligente care organiezeaza fotografiile in asa fel incat acestea sa fie mult mai usor de gasit . In plus , gratie noilor instrumente de editare fotografiile pot fii modificate instantaneu pana si de acei utilizatori care nu au idee despre ceea ce inseamna editarea unei fotografii .

Noua versiune a aplicatiei ‘’mesaje’’ este si mai spectaculoasa . Acum aveti posibilitatea , la o simpla atingere , sa trimiteti mesaje si clipuri video oricui doriti . Deasemenea , le puteti impartasi celor dragi , intr-o secunda , locatia in care va aflati .

Pentru ca Apple intelege cat de important este pentru utilizatori relatia acestora cu familia si cei apropiati a fost imbunatatita si aplicatia Share . De acum pana la 6 membri ai familiei dumneavoastra pot avea acees la achizitiile pe care le faceti din App Store , de pe iTunes sau de pe iBooks .

Deasemenea , cu totii ve-ti fii conectati la cele mai noi evenimente din viata celor dragi avand acces la fotografii , locatii , calendare si multe alte informatii menite sa va faca viata mai frumoasa .

Daca iOS 7 a stabilit noi standarde in sectorul sistemelor de operare , iOS 8 trece la un alt nivel . Acum , functiile utilizate zilnic au devenit mult mai importante iar functiile noi va ofera posibilitatea de a realiza activitati la care nici nu va gandeati pana acum .

iOS 8 este compatibil cu dispozitivele iPhone ( 4s , 5 , 5c , 5s , 6 , 6 Plus ) , iPad ( 2 , generatia 3 , generatia 4, Air , Mini , Mini cu ecran Retina ) si iPod touch generatia 5 .

0 Shares
You May Also Like