Casele din containere, un trend care a cucerit atenția deplină a românilor

0 Shares
0
0
0

Prin raportare la confortul pe care îl oferă produsul final, prețul caselor din containere merită pe deplin efortul. Sunt un trend astăzi și atrag atenția publicului larg. Oricui îi surâde ideea de a avea casa de vis, însă ca întregul proces să implice costuri de finalizare a acesteia mult mai reduse decât varianta tradițională de a o ridica este ceva ce stârnește atenția tuturor.

În funcție de planul tău și de proporțiile pe care dorești să le aibă noua casă, există toate șansele ca o astfel de lucrare să fie gata în câteva luni.

Depinde desigur și de implicarea ta, de echipele cu care colaborezi pentru montarea sistemelor de feronerie, cine îți realizează termoizolația și cât de eficient faci alegerile în ceea ce privește tipul de pardoseală, mobilierul, articolele sanitare și termice și așa mai departe.

Un astfel de plan trebuie luat pas cu pas. Prima etapă și cea mai importantă este achiziționarea containerelor. Dacă dai un search rapid pe google o să vezi că există diverse firme care se angajează să îți aducă containerele dorite.

E foarte important să fii selectiv, respectiv să alegi serviciile celei care îți oferă un echilibru optim în ceea ce privește calitatea containerelor (modul de prezentare, prezența/lipsa defectelor, accesorii de care vin însoțite), prețurile aferente acestora, costurile de transport, dar și care comunică eficient și transparent cu tine vizavi  de comandă.

Un reper pe această nișă este Euroluc Containers, o firmă cu experiență în domeniul transporturilor, specializată și în vânzarea și livrarea de containere. Aceștia recomandă cu încredere structurile metalice second hand de a căror furnizare se ocupă, pentru a realiza case modulare.

În condițiile în care transportul se efectuează rapid, iar calitatea containerelor este una corespunzătoare, termenul proiectului de construcție este minimalizat în mod însemnat.

Avantajele caselor din containere

În funcție de proporțiile pe care dorești să le aibă viitoarea casă, te poți orienta după containere în dimensiuni standard (de 6, 9 12 sau 13,7 metri), respectiv după cele tip HC (cu o înălțime mai mare decât cea standard – 2.69 m în interior).

Poți contacta firma Euroluc Containers pentru a-ți furniza modelele dorite, livrate din stocul personal (modelele de 13,7 metri, HC 45 picioare) sau aduse la comandă (container 20 ft, container HC 30 ft, container 30 ft standard,  container de 40, respectiv 45 ft – standard sau HC). Exceptând lungimea, celelalte dimensiuni ale acestora vor fi identice, deci amplasarea lor modulară nu va ridica probleme.

Prezintă o flexibilitate sporită în ceea ce privește personalizarea. Indiferent de stilul în care dorești să îți personalizezi locuința, acesta este permis de structurile metalice.

Există un trend pentru locuințele din containere în stil minimalist, cu ferestre largi. Unii le completează cu acoperiș rustic și detalii din lemn. Practic opțiunile privind personalizarea sunt inepuizabile.

Dacă mai târziu decizi să îți extinzi locuința, poți face asta cu ușurintă, investind în alte containere pe care să le adaugi pur și simplu casei actuale, aducând modificările necesare.

Contactează echipa Euroluc Containers prin datele disponibile pe https://www.euroluccontainers.ro/ și află tot ce te interesează legat de prețurile de achiziție, cele de transport, dimensiuni, birocrație și alte astfel de informații.

0 Shares
You May Also Like