Care-sunt-cele-mai-apreciate-telefoane-de-pe-piata
Care sunt cele mai apreciate telefoane de pe piata?

Care sunt cele mai apreciate telefoane de pe piata?

0 Shares
0
0
0

Care-sunt-cele-mai-apreciate-telefoane-de-pe-piataAcum, cand toata lumea detine cel putin un smartphone, fiecare dintre noi, ne dorim sa gasim si in acelasi timp sa si cumparam, cele mai performante telefoane care se gasesc pe piata.

Ei bine, aceste telefoane gsm foarte performante, mai mult ca sigur sunt cele care au fost produse si scoase pe piata de catre cele mai de succes branduri.

Si este si normal sa ne dorim sa ne cumparam astfel de dispozitive, pentru ca atunci avem o oarecare certitudine ca acestea nu se vor bloca atunci cand le vom utiliza.

Daca de exemplu iti vei alege un model al unei firme care tocmai ce s-a lansat pe piata, atunci nu trebuie sa te mire faptul ca la scurt timp de cand l-ai cumparat, telefonul tau va incepe sa se blocheze foarte des, sau si mai grav, se va defecta.

In acest caz, va trebui dupa cum am mai spus sa iti alegi un dispozitiv foarte performant, iar in continuare iti voi prezenta cateva modele asupra carora trebuie neaparat sa iti indrepti atentia.

Stim cu totii ca Apple este gigant pe piata de telefonie mobila, iar din acest motiv ar fi indicat sa optezi pentru un model al acestui producator. Daca vrei cele mai noi modele lansate pe piata de catre Apple, atunci va fi nevoie sa te orientezi spre un model iPhone 7, sau spre un model iPhone 7 Plus.

Aceste dispozitive au o capacitate maxima de stocare de 256 GB, ceea ce inseamna enorm de mult, daca stam sa ne gandim la faptul ca sunt laptopuri care nu au o asa memorie mare. In ceea ce priveste display-ul, modelul iPhone 7 are un ecran de 4,7 inch, in timp ce iPhone 7 Plus, vine cu un ecran de 5,5 inch.

Camera foto principala a acestor dispozitive este de 12 mega pixeli, in timp ce sistemul de operare este iOS 10.

In ceea ce priveste celalalt gigant de telefoane mobile de pe piata, si anume Samsung, pana in prezent, cele mai tari si cele mai performante modele lansate pe piata sunt Galaxy S7, si Galaxy S7 Edge.

Aceste telefoane pot avea o memorie interna fiecare, de 32 sau 64 GB, in timp ce memoria RAM este de 4 GB. Camera foto principala a ambelor modele este de 12 MP, in timp ce camera secundara este de 5 MP.

In ceea ce priveste sistemul de operare, ambele modele vin cu sistemul de operare Android OS, v6.0 Marshmallow, in timp ce display-ul difera putin. Modelul Galaxy S7 are un display de 5,1 inch, in timp ce Galaxy S7 Edge vine cu un display de 5,5 inch.

Cu siguranta, atat modelele celor de la iPhone, cat si aceste doua modele ale celor de la Samsung, vin cu o multime de caracteristici tehnice pentru utilizatori, insa am ales sa prezint cat se poate de pe scurt aceste modele.

Si cei de la Sony si cei de la HTC au modele foarte performante, insa acestea ar fi cam cele mai cautate modele de pe piata de la ora actuala.

0 Shares
You May Also Like