Carcasa-pentru-iPhone-si-protejarea-acesteia
Carcasa pentru iPhone si protejarea acesteia

Carcasa pentru iPhone si protejarea acesteia

0 Shares
0
0
0

Carcasa-pentru-iPhone-si-protejarea-acesteiaIn ziua de azi avem practic un adevarat maraton de realizat. Inca de la prima ora trebuie sa fim foarte activi, bem repede o cafea, alergam dupa mijloacele de transport in comun, trebuie sa tinem pasul cu ritmul tot mai rapid care este impus de societatea actuala.

In acest iures, uitam de multe ori sa ne asiguram de un singur lucru, si anume de siguranta telefonului nostru mobil, cea care se poate resfrange ulterior in cheltuieli foarte mari. De multe ori se intampla ca telefonul mobil sa ne scape din mana si sa il facem bucati, chinuindu-ne mai apoi sa il reasamblam la fel ca inainte.

Cei mai multi dintre noi au trecut cel putin o data prin aceasta situatie imprevizibila, indiferent cat de atenti am fi fost. Astfel se intampla ca de fiecare data cand vine vorba despre cazatura telefonului, unii se gandesc ca au un iPhone. De fiecare data dispozitivelor iPhone li se inlocuieste carcasa si arata ca noi.

Dar este posibil ca sa se repete acest scenariu si atunci este nevoie de un service iPhone pentru reparatii iPhone Bucuresti. De cele mai multe ori, noile modele de telefoane iPhone nu se incadreaza in categoria celor mai rezistente telefoane din punct de vedere al rezistentei la diverse socuri mecanice.

Aceste modele noi sunt intr-adevar performante la nivel de caracteristici tehnice, insa protectiile exterioare ale acestora lasa totusi de dorit.

Un service profesional se adapteaza la conditiile pietei si se axeaza pe ceea ce inseamna inlocuirea componentelor externe ale iPhone-urilor, incepand practic cu un simplu lucru – carcasa. Ce reprezinta practic carcasa unui telefon?

Carcasa este structura care asigura suportul intregului telefon. Aceasta este cea care protejeaza componentele de diversi factori externi. Acestia pot avea o influenta devastatoare pentru telefonul mobil. De aceea fiecare model de iPhone isi are propriul model de carcasa,  iar acest lucru se aplica la toate modelele de telefoane, in general.

Daca unele service-uri inlocuiesc carcasa unui iPhone cu un surogat pentru service-urile autorizate, acest lucru nu este echivalent. Service-urile autorizate folosesc elemente originale, nu in simpla inlocuire a acestora cu copii nereusite, fabricate pe banda rulanta, in serie. Un iPhone reprezinta o investitie foarte serioasa pentru cei care fac astfel de achizitii. De aceea trebuie protejata cu strictete.

Carcasele de iPhone sunt modele speciale si nu le puteti trata pe toate la fel. Acestea nu au doar un rol de protectie, ci si un rol estetic. Singura conditionare in ziua de azi este reprezentata doar de catre imaginatia noastra de utilizatori.

Service iPhone Bucuresti inlocuieste carcase pentru orice model de iPhone – carcasa capac spate pentru iPhone 4 alb si negru, carcasa capac spate iphone 4s alb si negru, carcasa iPhone  alba si neagra, carcasa iPhone 5s alba, neagra si gold, carcasa iPhone SE gri, argintie, gold sau roz, carcasa iPhone 6, 6 Plus alba, neagra si gri, carcasa iPhone 6s si 6s Plus neagra, gold si argintie, carcasa iPhone 7, 7 Plus alba, neagra, gold, gri sau argintie. Deci, apelati cu incredere la service iPhone Bucuresti.

0 Shares
You May Also Like