Calatoreste cu Lucas Levia in lumea relaxarii cu noul fotoliu de masaj Bellatrix 

0 Shares
0
0
0

Daca vorbim despre relaxare, de cele mai multe ori ne duce cu gandul la un masaj de calitate. Un lucru extraordinar este faptul ca acum, masajul nu mai este un lux unde poti avea parte de el la spa-uri de 5 stele, ci ai posibilitatea de a avea parte de acest lucru chiar in confortul casei tale.

Si cum tehnologia este tot mai avansata si ne ajuta cu solutii inedite, acum poti avea acasa fotolii masaj. Pentru ca exista cineva care s-a gandit la timpul nostru, la familia si sanatatea noastra. De ce masaj? Pentru ca aceasta tehnica aduce odata cu ea toate beneficiile de care avem nevoie.

Vreau sa iti prezint in continuare cateva beneficii pe care le poti avea atunci cand si masajul intra pe lista ta de dorinte.

In primul rand, masajul RELAXEAZA! Ce e mai placut atunci cand ajungi acasa dupa o zi incarcata si ai parte de un masaj ca la carte?

Masajul te scapa de multe afectiuni si inclusiv de durere. Terapia printr-un masaj de calitate te poate scapa durerile musculare. S-a descoperit stiintific ca 10 sedinte de masaj timp de 12 saptamani, reduc semnificativ durerile de spate si cele cronice.

Masajul ajuta la cresterea imunitatii. Masajul are capacitatea de a creste celulele imunitare, ajutand la prevenirea anumitor boli.

Masajul – remediu si pentru psihic

Cand suntem stresati si tensionati, psihicul nostru nu functioneaza la cote maxime. Un masaj de calitate ajuta la scaderea hormonilor de stres din organism si te calmeaza. Psihicul tau va simti acest lucru si te va ajuta sa te concentrezi mai bine.

Masajul ajuta la somn. Daca ai ocazia sa ai parte de un masaj chiar inainte de somn, vei vedea ca pe parcursul noptii te vei odihni mult mai bine, iar dimineata nu te vei mai trezi atat de obosit.

Stiu ca timpul este foarte pretios si citind acest articol te gandesti cand ai putea avea disponibilitate sa mai mergi si la un salon pentru masaj. Nu este nevoie. Poti sa ai parte de un masaj relaxant chiar la tine acasa.

Descopera gama de produse care ti se potrivesc tie si familiei tale. Intra pe Masatto si descopera fotoliile pentru un  masaj de calitate.

Iti aduci luxul la tine acasa. Lucas Levia a incercat fotoliile Masatto. Poti testa gratuit, daca mai ai nevoie de o convingere in plus ca Masatto este definitia relaxarii de care ai nevoie. Afla mai multe despre cei care recomanda Masatto, aici: https://luxury.ro/01/luxury-113-vlad-enachescu/.

0 Shares
You May Also Like