Bucle-perfecte-cu-ajutorul-unei-perii-de-par-rotunde
Bucle perfecte cu ajutorul unei perii de par rotunde

Bucle perfecte cu ajutorul unei perii de par rotunde

0 Shares
0
0
0

Bucle-perfecte-cu-ajutorul-unei-perii-de-par-rotundeDaca ai parul drept, atunci este de inteles ca din cand in cand simti nevoia unei schimbari. Cea mai la indemana optiune, care este si de mare efect, este sa iti faci bucle. Desigur, primul lucru care iti vine in minte este ca ai nevoie de un ondulator, insa nimic nu poate fi mai gresit. Poti obtine bucle superbe cu ajutorul unei perii de par rotunde si a uscatorului de par. Procedura nu este foarte dificila, iar in timp te vei obisnui si iti vei aranja parul mult mai repede in forma dorita.

Stii deja cat de daunator poate fi ondulatorul pentru parul tau. La fel ca si placa, acesta agreseaza firul de par expunandu-l la o caldura ridicata. Chiar si atunci cand folosesti un ser de protectie, nu poti fi sigura ca parul tau nu este afectat si ca efectele negative nu se vor vedea in timp. Folosirea frecventa a ondulatorului va duce la despicarea varfurilor si la uscarea firului de par, ceea ce va insemna ca vei avea nevoie foarte mare de o masca de par intens hidratanta si de un balsam de calitate. Alegerea unei perii de par rotunde pe care sa o folosesti impreuna cu uscatorul de par pentru a obtine bucle perfecte iti va salva parul de la o asemenea tortura.

Iata cum te poti folosi de peria rotunda si de uscator pentru a-ti ondula parul:

In primul rand, instaleaza-te confortabil in fata oglinzii, deoarece iti va lua destul de mult timp la inceput. Primul pas este sa iti sectionezi parul, lasand doar cateva suvite la ceafa si prinzand restul cu o clama in varful capului, deoarece vei incepe prin a ondula parul de la ceafa in sus. Avantajul unei perii de par rotunde este ca poate fi manevrata cu usurinta astfel incat sa prinzi suvitele de par si sa le rotesti cu grija pe perie pentru a le putea usca gradat cu uscatorul. Aerul cald se trece de mai multe ori peste suvitele de par rulate pe perie, pana cand acestea se usuca. Apoi, peria de trage cu usurinta pentru a elibera parul, care acum va sta ondulat, asa cum a fost uscat.

Cauti perie de par de caliate, usor de folosit si la un pret rezonabil, la Tangleteezer.ro gasesti produsele de care ai nevoi .

Atunci cand optezi pentru folosirea unei perii de par rotunde, este foarte important sa ai grija sa nu iti incalcesti parul cu ea, mai ales daca este lung si bogat. Asigura-te ca rulezi suvite de par mai subtiri, pentru a-ti fi apoi simplu sa le eliberezi. Daca nu utilizezi aceasta perie cu atentie, risti sa iti incalcesti parul cu ea destul de tare.

Procedeul pe care l-am explicat mai devreme trebuie repetat pana cand reusesti sa usuci intregul par rulandu-l pe perie si eliberandu-l apoi. Rezultatul va fi uimitor daca vei avea suficienta rabdare sa iti onduleri parul pana la capat, si ii vei multumi acestei perii de par ca te-a ajutat sa obtii bucle atat de perfecte fara sa iti torturezi parul cu ondulatorul.

Prin urmare, alegerea unei perii de par rotunde este o idee perfecta pentru femeile care isi doresc bucle mai mari sau mai mici, dar nu au un ondulator, ori nu vor sa il foloseasca deoarece stiu cat de daunator este.

0 Shares
You May Also Like