Biroul-banda
banda de alergat birou

Biroul banda de alergat

0 Shares
0
0
0

Biroul-bandaVrei sa slabesti pana la 57 de kilograme intr-un an, dar nu ai timp sa mergi la sala deoarece petreci majoritatea timpului in fata biroului? Daca raspunsul tau este da atunci iata Solutia: biroul transformat in banda de alergat.

Dr. James Levine de la Mayo Clinic a venit cu idea de a transforma biroul intr-o banda de alergat. Idea este de a alerga usor pe banda in timp ce lucrezi. Dr. in cercetare Levine a aratat ca poti pierde 100 de calorii in plus la fiecare ora de mers lejer pe banda. Levine crede ca daca persoanele ar inlocui cele 8 ore de stat la birou cu biroul-banda si în cazul în care alte componente ale balantei energetice au fost constante, o pierdere în greutate de 57 de kilograme pe an ar putea aparea.

Biroul se potriveste cu orice banda si permite angajatior sa faca miscare in timp ce lucreaza si asta fara sa transpire. Biroul promoveaza refacerea sanatatii, pierderea in greutate, prevenirea bolilor, stimularea starii de spirit si functile cognitive, mai mult decat atat biroul-banda poate fi folosit la orice varsta. Birourile Banda au fost proiectate în jurul valorii modului în care lucrati.

Acestea includ o suprafata de lucru robusta, pentru a suporta cu usurinta laptopurile, imprimanta, ecranul computerului si alte dispozitive electronice. Consola benzii de alergare este convenabil situata în fata biroului tocmai ca sa nu fie spatiu mare fata de suprafata de lucru. Una dintre provocarile în proiectarea acestui produs de calitate este un cuplu puternic la turatii mici, fara a provoca motorul sa ruleze prea repede la viteze mari. Cele mai multe benzi de alergare au de obicei viteze maxime în gama 10-12 MPH.

În cazul în care raportul de transmisie este prea mare,acest lucru va provoca motorul sa se roteasca la un RPM, care va uza motorul mai repede, asta este în cazul în care discutia privind calitatea benzii de alergare este adesea centrata. Buna calitate si motoarele mai mari vor oferi posibilitatea dea avea un cuplu ridicat la viteze mici si apoi este recomandat sa fie mai usor derulate în cadrul RPM la viteza maxima. Rezultatul este o banda de alergat, care poate opera cu usurinta ore intregi, la viteze mici, fara supra-incalzire sau crearea de stres excesiv pe motor si electronice.

Petrecere prea mult a timpului la birou poate duce la obezitate, diabet zaharat, boli de inima, si chiar cancer. Aceasta este o declaratie indrazneata, dar realitatea este ca trupurile noastre pur si simplu nu sunt proiectate sa stea pentru perioade lungi de timp. Stând toata ziua în timp ce lucram, sau putem spune “avand un stil de viata sedentar,” a devenit recent un subiect trend în materie de sanatate si fitness.

Banda de alergare birou ne permite sa facem miscare, sa ne pastram sanatosi. Solutia este atat de usoara si naturala si reduce doar cantitatea de timp petrecuta stand.

0 Shares
You May Also Like