Biletul-zilei-si-loteria-Noroc-chior-sau-coincidenta-fericita
Biletul zilei si loteria- Noroc chior sau coincidenta fericita?

Biletul zilei si loteria – Noroc chior sau coincidenta fericita?

0 Shares
0
0
0

Biletul-zilei-si-loteria-Noroc-chior-sau-coincidenta-fericitaAti observat vreodata ca sunt anumite zile in care ne simtim din cale afara de norocosi si intuitivi, iar in altele predictiile noastre nu sunt unele dintre cele mai reusite?

Incercam astazi sa prezicem totul, incepand de la predictii majore, precum cele care vizeaza viitorul nostru, prin metodele binecunoscute din domeniul chiromantiei sau al “ghicitului in cafea” si pana la presupuneri mici, care insa ne-ar putea aduce un mic beneficiu financiar, precum investirea unor sume de bani in loterie, jocuri de noroc sau pariuri sportive, plasate fie bazandu-ne pe propria intuitie, fie pe ajutorul caselor de pariuri, prin modalitatea de pariere de tip biletul zilei.

Prezicerile sunt, la baza, presimtiri pe care fiecare noi incercam sa le valorificam cumva. Deoarece pomeneam mai devreme de tehnicile ce pot deveni in timp aducatoare de finante, ar trebui sa stim ca acestea nu sunt tocmai metode simple de castig, la baza lor stand o oarecare logica, un algoritm foarte bine definit si un studiu statistic destul de intens.

Unii oameni ajung sa investeasca foarte mut timp in aceasta activitate si indeosebi destul de multe resurse pecuniare in aceste tipuri de preziceri, bazandu-se indeosebi pe capacitatea lor de a intui anumite lucruri inainte ca acestea sa se produca. Nu este foarte usor sa stabilesti un model numeric dupa care, sa investesti o oarecare suma de bani, pentru un castig ce sta practic in mainile sortii.

Daca in cazul loteriei si al jocurilor de noroc nu se poate inteveni cumva, recurenta numerelor sau a fructelor aparute pe monitor neputand fi estimata sub nicio forma, in cazul unui pariu sportiv se primeste foarte mult ajutor din partea caselor de pariuri, prin studiile efectuate de catre acestea si prin informatiile afisate, de tipul rezultatelor anterioare obtinute de catre formatiile pe care se pariaza, sau chiar prin cotatile acordate acestora.

Mai mult decat atat, prin optiunea “biletul zilei azi”, casele de pariuri stabilesc atat competitiile ce vor fi tinta pariorilor, cat si meciurile disputate ce urmeaza a fi incadrate pe biletul de joc. Biletul insa are calitate orientatativa, fiind necesara o documentare prealabila ce include verificarea in permanenta a meciurilor si competitiilor disputate, chiar si la alte case de pariuri. Unul dintre avantajele pariurilor prin estimarea unui rezultat, este ca pot fi jucate mai multe variante, in functie de cotele acordate competitiei sau meciului respectiv.

Si loteria, si pariurile si pana asa-numitele pacanele se bazeaza majoritar pe intuitia participantului. Cu toate acestea, credem ca totul tine de mana destinului si ca poate doar o putere nemaipomenita sau o coincidenta fericita poate determina un castig semnificativ.

Nu sustinem influenta unei teorii a conspiratiei, insa va invit sa facem un studiu de caz. Cati dintre oameni nu se lauda cu capacitati de vizualizare a lucrurilor ce stau sa se intample si pe cati dintre ei i-am vazut oare ca fiind castigatorii a ceva? In mod cert, nici rezultatele unui joc, si cu atat mai putin alte lucruri ce tin de viitor, nu pot fi ghicite in prealabil.

Daca este atat de greu si atat de laborios sa ghicim rezultatul unei competitii, nu ne putem intreba decat cum s-a simtit acum sute de ani in urma Nostradamus, cel despre care se presupune ca a vazut o parte a viitorului nostru. Cert este ca nu exista termenul “imposibil” in ceea ce priveste preconizarea intamplarii sub o anumita forma a unor lucruri, iar exemplul cel mai clar il constituie cazul biletelor de pariuri castigatoare care, uneori, pot imbunatati vizibil apectul portofelului nostru.

Cu siguranta insa nici ghicitul in cafea, sau in carti de Tarot nu ajuta, ci conteaza foarte mult cantitatea de informatie acumulata si, cel mai probabil, foarte bine gestionata. Pentru a putea face dintr-un bilet al zilei unul cu adevarat castigator, apelati la specialistii in acest domeniu, E-pariuri.ro putandu-va ajuta in acest sens.

Pe site-ul www.e-pariuri.ro puteti beneficia de cele mai populare pariuri, de informatii cu privire la acestea, precum si de clasamente si statistici care se dovedesc a fi esentiale in plasarea unui pariu de succes.

Alte stiri actuale :

1. DE CE NU SE CÂSTIGA MARELE PREMIU?
2. Aplicatia care te ajuta sa slabesti si sa câstigi si bani punând pariuri
3. SUPER TUN dat de un român la PARIURI. Câstig FABULOS
4. Un roman a dat lovitura la pariuri si a castigat o cota de 3800
5. UEFA denunta un blat din Spania: “Au dorit sa obtina beneficii economice din pariuri”

0 Shares
You May Also Like