Avem nevoie de OVB Allfinanz Romania asigurari de viata?

0 Shares
0
0
0

Oamenii cu siguranta mai devreme sau mai tarziu isi vor face griji in ceea ce priveste viata lor. Din acest motiv, OVB Allfinanz Romania asigurari de viata vine alaturi de toata lumea, si le ofera acestora posibilitatea de a incheia cele mai atractive polite de asigurari de viata.

In urmatoarele randuri ale acestui articol vom discuta despre politele de asigurare de viata, si veti afla de ce este indicat sa luati legatura cu OVB Allfinanz Romania asigurari de viata, pentru a incheia o astfel de polita de asigurare.

Asigurarea de viata este ca o placa de securitate pentru cei dragi.

Asigurarea de viata ofera bani persoanelor care depind de dvs. in conditiile in care va pierdeti viata. O asemenea polita de asigurare de viata va poate ajuta astfel:

 1. Plateste cheltuielile de inmormantare si facturile medicale;
 2. Acopera facturile lunare, cum ar fi plata unei masini, chiria sau ipoteca;
 3. Plateste datoriile restante, inclusiv imprumuturile pentru studenti sau facturile cu cardul de credit;
 4. Compenseaza costurile pentru ingrijirea copilului daca esti un parinte care sta acasa sau un parinte care trebuie sa intre in forta de munca;
 5. Finanteaza educatia viitoare a copilului;
 6. Ofera partenerului o mostenire pentru copiii dvs. sau un cont de pensionare;

Ganditi-va la asigurarile de viata ca la o patura de securitate care va poate ajuta sa protejati financiar oamenii pe care ii iubiti cel mai mult.

Cum functioneaza asigurarea de viata?

O polita de asigurare de viata este un contract de protectie intre dvs. (asiguratul) si un asigurator (compania de asigurari de viata). In cazul trecerii dvs. in nefiinta, compania de asigurari de viata plateste beneficiarului dvs. (o persoana sau o organizatie pe care o alegeti) o suma stabilita de bani (suma prestatiei).

Puteti denumi orice persoana sau organizatie pe care o doriti ca beneficiar – si puteti chiar numi mai multe persoane.

Aceasta este o veste buna pentru parintii care au mai mult de un copil si nu vor sa supere copiii ca unul primeste bani din polita de asigurare, iar altul nu. Suma pe care o va primi beneficiarul (sau beneficiarii) este determinata de cantitatea de acoperire pe care ati ales sa o achizitionati.

Am nevoie de asigurare de viata?

Unii oameni asteapta un eveniment de viata important pentru a cumpara o asigurare de viata – o nunta, o casa noua sau un nou-nascut. Dar cel mai important lucru legat de asigurarea de viata este cumpararea inainte de a avea nevoie.

Nu este exclusiva o astfel de polita pentru cei casatoriti sau care au copii, iar aceste informatii va vor fi oferite de catre cei mai buni consultanti de la OVB Allfinanz Romania.

Daca cineva depinde de dvs. din punct de vedere financiar, cum ar fi un parinte imbatranit, asigurarea de viata este o necesitate. Nu sunteti sigur daca aveti nevoie? Vedeti daca va incadrati in oricare dintre urmatoarele categorii:

 • sunteti casatoriti;
 • aveti un patener intern;
 • aveti sot/sotie si copii;
 • sunteti persoana care aduce venituri in familie;
 • sunteti singura persoana care are grija de copii;
 • aveti o casa;
 • detineti o afacere;
 • aveti imprumuturi;
 • sunteti pensionar.

Cand ar trebui sa cumpar asigurare de viata?

Nu este niciodata prea devreme sau prea tarziu in viata pentru a cumpara o asigurare de viata. Cu cat o cumperati mai devreme, cu atat mai putin costisitoare va fi aceasta. De ce? Varsta dvs. si istoricul sanatatii sunt doi dintre factorii care determina costul ratei prime (suma pe care o platiti pentru polita dvs.).

Ce moment mai bun pentru achizitionarea primei polite de asigurare de viata decat cand esti tanar si sanatos exista?

Tipul de polita de asigurare de viata de care aveti nevoie va depinde de situatia dvs. unica, inclusiv de etapa dvs. de viata, insa veti afla mai multe detalii in momentul in care veti lua legatura cu specialistii de la OVB Allfinanz Romania, si veti discuta cu ei la o intalnire.

Exista doua tipuri principale de polite de asigurare de viata care trebuie luate in considerare: asigurarea de viata pe termen lung si intreaga, iar acestea va vor fi prezentate cu lux de amanunte de catre cei mai renumiti consultanti de la OVB Romania.

Asigurarea de viata pe termen ofera o protectie pentru o perioada determinata de timp sau un „termen”. Ca asigurat, puteti alege termenul dvs., de obicei intre 10 si 30 de ani. Adesea este cea mai putin costisitoare dintre cele doua optiuni, deoarece politele de asigurare de viata pe termen vin cu o data de expirare. Odata ce termenul acesta se incheie, la fel si acoperirea ta.

Pe de alta parte, intreaga asigurare de viata dureaza toata viata (sub rezerva platii primelor si a conditiilor de asigurare). De o asemenea polita de asigurare va beneficia o persoana pe care o veti numi in contractul de asigurare.

Asadar, dupa cum se poate vedea, toata lumea are nevoie de o polita de asigurare de viata, care poate fi pe termen determinat sau pe intreaga viata. Mai multe detalii insa, veti putea afla colaborand cu un consultant de la OVB Allfinanz Romania, care va poate propune cele mai bune solutii pentru a incheia o polita de asigurare.

0 Shares
You May Also Like