Avantajele-lanternelor-frontale
Avantajele lanternelor frontale

Avantajele lanternelor frontale

0 Shares
0
0
0
Avantajele-lanternelor-frontaleOricare ar fi modelul de lanterna frontala toate au o carcaterisitica speciala care le face foarte utile, in situatii cat mai diverse ele fiind singurele care va lasa ambele maini libere deoarece lanterna o veti purta pe cap in zona fruntii.

Modelele de astfel de lanterne sunt bune pentru oricine. Sunt utilizate de medici, de instalatori, de pescari si de vanatori si le folosesc si oamenii in jurul casei sau acasa. De asemenea sunt utile si petru biciclisti, in drumetii si sunt esentiale pentru mecanici sau pentru lecturi seara in pat. Sunt lanterne profesionale care merita investitia.

De asemenea lanternele frontale sunt foarte utile si in momentul in care e necesara o sursa buna de lumina cat mai intensa care sa se focalizeze cat mai bine in activitati de finete.
Caracteristicile de baza ale lanternelor frontale sunt puterea foarte mare,  capacitatea de a utiliza fasciculul luminos, autonomia foarte mare pe care o are bateria si greutatea mica dar si posibilitatea de a o fixa rapid si de a o lega repede si simplu in functie de dimensiunea capului cu caciula sau fara sau cu casca.

Cele mai importante carcaterstici fac referire la durata de viata pe care o are bateria si la tipul de alimentare ce poate fi ori cu acumulatori, aceasta fiind solutia ideala sau cu baterie care reprezinta de altfel si o solutie de compromis.
De asemenea, vor fi importante si toate detaliile tehnice pe care le are functia de focalizare a luminii. In cazul in care vorbim despre o lanterna frontala foarte bine fixata pe cap aceasta ar trebui sa fie rezistenta la socuri si de asemenea si la apa pentru ca ele sa fie in mod real utile oricand. Desigur ca nu veti sta cu lanterna frontala pe cap dar si cu o umbrela in mana pentru a proteja lanterna de ploaie.
Calitatea curelelor si sistemul de reglare dar si rezistenta unei lanterne la uzura e o alta calitate de baza pe care lanternele frontale trebuie sa le indeplineasca. Tipul acesta de alimentare pentru lanternele frontale variaza de asemenea in functie de necesitatile fiecarei persoane.
Sunt mult mai utile lanternele cu acumulatori care se pot reincarca insa numai in cazul in care aveti si solutia unei surse de energie de la care sa puteti sa incarcati din nou bateriile. Altfel bateriie sunt pe primul loc in alegeri. Acese lanterne pe baterii sunt foarte utile pentru drumetii de exemplu. De asemenea pot fi si lanterne frontale care merg atat cu baterii cat si cu acumulatori.
Cele mai bune lanterne sunt lanternele care functioneaza cu becuri led deoarece au si un consum destul de mic de energie dar si o foarte buna intensitate luminoasa si de asemenea sunt si super rezistente.
Lanternele frontale au un bec sau mai multe becuri care merg simultan sau in mod alternativ tinand cont de scopul lanternei. Becurile Led nu au legatura cu intensitatea luminii pe care lanterna o furnizeaza.
Sunt si unele lanterne care au si o functie pentru focalizarea luminii si de acea pot sa fie utilizate in mai multe situatii.
0 Shares
You May Also Like