Avantajele apartamentelor noi

Avantajele apartamentelor noi

0 Shares
0
0
0

Cele mai multe ansambluri rezidentiale s-au construit in anii ’60 – ‘80. Dezvoltarea industriala rapida a oraselor in acea perioada a dus automat la cresterea populatiei si la necesitatea de a se construi foarte mult. Multe orase s-au dezvoltat foarte mult in acea perioada ajungand la un nivel nemaintalnit.

De exemplu in anii ‘50, Bucurestiul a trecut pragul de 1 milion de locuitori, astazi trecand de pragul de 2 milioane. Dupa 1990 a avut loc o stagnare a dezvoltarii Bucurestiului, aceasta fiind reluata dupa cativa ani. In ultimii ani s-a construit extrem de mult, ajungandu-se la extinderea multor zone marginase ale orasului altadata lasate la voia intamplarii, astazi constituind adevarate boomuri imobiliare date de numerosi dezvoltatori imobiliari.

Dintre acesti dezvoltatori se remarca shantilake care dezvolta de putin timp un proiect imobiliar prin care sunt construite blocuri cu apartamente de 2 si 3 camere in zona de nord a sectorului 1. Dezvoltatorul s-a gandit ca este foarte important ca un client sa poata achizitiona un apartament la cheie fara sa mai fie nevoie de alte finisari sau de imbunatatiri.

Practic confortul este oferit automat prin apartamentele noi care sunt finisate si dotate extrem de bine in conditiile in care preturile sunt extrem de avantajoase.  Cel mai important lucru este acela ca odata ce a achizitionat un apartament nou clientul practic se va putea muta imediat in acesta. Apartamentele noi sunt dotate cu absolut toate facilitatile incepand de la sistemul de incalzire si terminand cu sistemul electric.

Aceste apartamente noi Sisesti sunt extrem de atractive datorita dotarilor cu tehnologii eficiente. De exemplu, sistemul de incalzire prin pardoseala este unul destul de modern si eficient avand o rentabilitate crescuta si oferind pe timpul iernii caldura mai mult decat suficienta in tot apartamentul. In timpul verii, materialele din care sunt construiti peretii nu se incalzesc foarte mult nici macar la ultimul etaj pastrand racoarea atat de cautata in timpul verii. Imobilele au certificatul, energetic clasa A.

Aceasta inseamna ca pierderea de energie este practic aproape de zero, iar confortul din acest punct de vedere este extrem de ridicat. De aceea, nici costurile legate de incalzire nu sunt extrem de mari. Intotdeauna cand va veti dori achizitionarea unui apartament in oricare zona a unui oras, nu numai a Bucurestiului, trebuie sa tineti cont si de pierderile energetice pe care le poate avea un imobil mai vechi.

Sistemul vechi de termoficare produce destul de multe pierderi, care de cele mai multe ori va sunt imputate dumneavoastra in calitate de propietari de apartamente. In cazul apartamentelor noi acestea au aceste sisteme eficiente de incalzire care nu produc pierderi, iar materialele din care sunt construite mentin controleaza eficient energia care este necesara acestora.

In plus, materialele folosite la construirea si finisarea ansamblului sunt alese cu foarte mare grija, pentru a conferi acestor imobile calitate si totodata confort, fara de care nu ne putem lipsi in ziua de azi.

Concluzionand, apartamentele noi din complexul shantilake sunt spatioase, au finisaje extrem de bune si sunt din punct de vedere energetic foarte avantajoase, prin consumul extrem de mic de energie.

0 Shares
You May Also Like