Ce avantaje au extensiile pentru par?

Ce avantaje au extensiile pentru par?

0 Shares
0
0
0

Femeile care nu se pot mandri cu podoaba lor capilara, pot sa mascheze acest lucru prin intermediul unor extensii pentru par, iar odata ce parul lor va avea atasate aceste extensii, cu siguranta aspectul va fi altul, mult mai placut.

Extensiile se pot atasa destul de simplu parului, prin trei metode, si anume prin lipire, prin innodare sau prin utilizarea unor clipsuri special pentru extensii, iar in functie de tipul extensiilor, dar si in functie de preferintele femeilor, se poate opta pentru atasarea unui tip anume de extensii.

Mai trebuie precizat faptul ca poti sa gasesti si extensii destul de scumpe, dar poti sa gasesti si extensii de par ieftine, asa ca trebuie sa ai foarte mare grija pentru ca extensiile pe care le alegi, sa fie de cea mai buna calitate.

Ei bine, in cele ce urmeaza, vom discuta putin despre cateva dintre cele mai importante avantaje pe care le au extensiile pentru par.

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca sunt foarte usor de purtat si sunt chiar si foarte confortabile, astfel ca se poate vopsi chiar si coafura cu o destul de mare usurinta.

Extensiile pentru par imita cresterea naturala a parului, si sunt de cea mai buna calitate, mai ales daca vei opta pentru extensiile din par natural, pentru ca atunci sistemul practic va fi invizibil, si le va fi destul de greu celor din jur sa observe faptul ca ai extensii in par.

Extensiile au si rolul de a dubla volumul la radacina, si se pot aplica in conditii de siguranta fara a-ti afecta parul, iar tu te vei putea bucura intr-un timp foarte scurt (aproximativ o ora) de un par mai lung, care iti va schimba total infatisarea.

Extensiile pot sa fie folosite garantat pana la 18 luni, iar corectia acestora se va face la un interval cuprins intre 8 si 10 saptamani, in functie de cat de mare este ritumul de crestere al parului. Cu aceasta ocazie se va inlocui si banda adeziva.

Inainte de a opta pentru prelungirea parului cu ajutoru acestor extensii, si inainte de a te bucura de toate avantajele extensiilor, ar fi indicat sa te consulti cu un specialist in domeniu, care iti poate spune cu siguranta daca ai sau nu ai nevoie de extensii, si iti va spune si daca parul tau este pregatit pentru ele, si iti va recomanda un anume tip de extensii pentru par.

Ar fi indicat ca daca ai de gand sa investesti banii in extensii, sa alegi extensii din par de calitate, atat in cee ace priveste tipul utilizat de par, dar si adezivul.

Inainte de a alege salonul unde ai de gand sa iti fie aplicate extensiile, ar fi indicat sa ceri parerea altor cliente ale salonului, pentru ca in mod evident, nu toti stilistii se pricep sa aplice extensiile intr-un mod corect.

Un alt amanunt important ar fi acela ca extensiile de par trebuie sa aiba de doua ori mai mult decat lungimea parului tau natural.

Asadar, acestea ar fi cateva dintre cele mai importante detalii pe care ar trebui sa le cunosti despre extensiile pentru par.

 

0 Shares
You May Also Like