Ai-auzit-de-terapie-cu-ajutorul-padurii
Ai auzit de terapie cu ajutorul padurii?

Ai auzit de terapie cu ajutorul padurii?

0 Shares
0
0
0

Ai-auzit-de-terapie-cu-ajutorul-paduriiPadurile sunt vintaminele aerului. Atunci cand ai ocazia sa locuiesti in apropierea uneia ai toate beneficiile la picioare.

Una dintre activitatile care o poti practica in natura este yoga; astfel beneficiati de silvoterapie fara a va da seama. Asadar, schimba-ti locuinta! Alege apartamente noi cu 2 camere in Bucuresti in cartierul rezidential Greenfield, un cartier imbratisat de padure!

Yoga este o activitate care dupa o anumita varsta ne ofera tonusul muscular, mobilitatea si starea de bine de care avem nevoie. Miscarile acestei discipline ne obliga sa adoptam o postura corecta, imbunatatind astfel eficienta fizica si mentala, reducand durerile de spate si riscul aparitiei unor afectiuni.

Un avantaj al acestei activitati este ca niciodata nu este prea tarziu sa incepem. Fiecare alege ceea ce simte, ceea ce se adapteaza mai bine caracterului sau si propriilor exigente.

Ce mai putem spune despre silvoterapie? Aerul din padure contine cantitati apreciabile de ioni negativi de oxigen, care sunt mai numerosi vara, ei avand o viteza de deplasare de 1 cm/s si o durata de viata de numai un minut.

Acesti ioni, „vitaminele aerului”, stimuleaza toate functile organismului uman si contribuie la intarzierea imbatranirii printr-un proces eficient de oxigenare a creierului. De aceste medicamente naturale beneficiaza cei suferinzi de astm bronsic, rinita alergica, migrene, nevroza, insomnie, etc.

Aerul padurii este un excelent „medicament” cu proprietati multiple: activeaza circulatia sangelui, creste numarul globulelor rosii, favorizeaza somnul si usureaza respiratia bolnavilor pulmonari cronici. Dar chiar daca nu suferim de astfel de boli este bine sa prevenim apartitia lor.

Studiile efectuate in silvoterapie arata ca aceasta nu actioneaza numai prin efectele generate de speciile de arbori alese cu scop terapeutic, ci si prin influenta pe care o au formele, culorile, sunetele si mirosurile  existente in padure. Psihoterapeutii afirma ca padurea are efecte importante si asupra psihicului uman.

Alege,deci, sa duci o astfel de viata sanatoasa. Greenfield este cartierul care iti pune la dispozitie tot ceea ce ai nevoie pentru a o trai astfel!

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

0 Shares
You May Also Like