7-tehnici-de-SEO-pentru-promovarea-site-ului-tau
7-tehnici-de-SEO-pentru-promovarea-site-ului-tau

7 tehnici de SEO pentru promovarea site-ului tau

0 Shares
0
0
0

 

7-tehnici-de-SEO-pentru-promovarea-site-ului-tauSEO sau Search Engine Optimization este o metoda de a-ti creste numarul de vizitatori pe site utilizand anumite tehnici ce ajuta la o pozitie mai buna in rezultatele cautarilor pe Google sau alte motoare de cautare.

Exista agentii specializate pe SEO care iti pot oferi serviciile lor la preturi promovare site avantajoase, dar nu strica sa fii informat la randul tau. Iti oferim cateva tehnici de SEO pentru a-ti face o idee despre cum poti obtine mai mult trafic pe site.

1) Foloseste cuvinte cheie descriptive in descrierea ALT a pozelor de pe site

Acest lucru ajuta site-ul sa fie mai accesibil vizitatorilor si ofera mai multe informatii motoarelor de cautare, lucru care duce la o indexare mai buna. Descrierea ALT contribuie la un page rank mai bun la cautarea de imagini de catre utilizatori.

2) Foloseste cuvinte cheie in hyperlinkuri

Motoarele de cautare au nevoie de indicii legate de tematica site-ului tau. Atunci cand depisteaza cuvinte marcate ca hyperlink in continutul site-ului tau, Google le atribuie o importanta mai mare. Asadar, pune cuvinte cheie si fraze importante in hyperlinkuri.

3) Creeaza un sistem de navigare pe site prietenos cu Google

Ai nevoie ca motoarele de cautare sa gaseasca toate paginile de pe site-ul tau. Sistemele de navigare JavaScript si Flash ofera o experienta placuta utilizatorilor umani, dar motoarele de cautare nu citesc atat de bine JavaScript si Flash. Asadar, suplimenteaza meniurile JavaScript si Flash cu linkuri HTML standard, formand un lant de hyperlinkuri care sa conduca motorul de cautare de la pagina principala catre toate celelalte pagini ale website-ului tau.

4) Creeaza o harta a site-ului

O harta a site-ului care sa contina linkuri catre toate paginile site-ului poate ajuta motoarele de cautare dar si vizitatorii sa gaseasca toate paginile, in special daca vorbim de un site mai cuprinzator. Te poti folosi de instrumente gratuite, disponibile online, pentru a crea harti XML care sunt folosite de cele mai multe motoare de cautare pentru indexarea corecta a paginilor.

Asadar, creeaza harta, urc-o pe site, si apoi pune harta XML pe Google, Yahoo Si Bing, urmarind instructiunile de pe site-ul lor. De asemenea, Google Webmaster Central pune la dispozitie o multitudine de instrumente pentru a avea un page rank cat mai bun.

5) Evita paginile duplicate si focuseaza-te pe anumite cuvinte cheie pe fiecare pagina

Se stie foarte bine ca Google penalizeaza duplicate content-ul. De asemenea, nu poti avea un page rank mare pentru toate paginile site-ului tau. Pune accentul pe cateva pagini din site si foloseste cuvintele cheie importante pentru business-ul tau pentru a avea o pozitie cat mai buna la cautarea pe Google si celelalte motoare.

6) Promoveaza-ti afacerea pe internet

In zilele noastre, foarte multe persoane cauta informatii despre business-urile locale pe internet. Pentru a te asigura ca te esti usor de gasit, include in fiecare pagina a site-ului tau datele de contact: adresa, codul postat, numarul de telefon, adresa de e-mail.

7) Optimizeaza-ti continutul multimedia de pe website

Google nu afiseaza in rezultate doar continut de tip text, ci si imagini, videoclipuri sau fisiere audio. Asadar optimizeaza-ti si continutul multimedia pentru a avea un page rank cat mai bun per total.

0 Shares
You May Also Like