6-motive-pentru-care-iPhone-6-si-iPhone-6-Plus-merita-investitia
6 motive pentru care iPhone 6 si iPhone 6 Plus merita investitia

6 motive pentru care iPhone 6 si iPhone 6 Plus merita investitia

0 Shares
0
0
0

6-motive-pentru-care-iPhone-6-si-iPhone-6-Plus-merita-investitiaAi un iPhone stricat care nu mai e in garantie? Iti recomandam service iPhone Bucuresti. Sau poate te gandesti sa iti cumperi un telefon nou? Ultimele modele lansate de Apple sunt iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Noi iti oferim 6 motive pentru care noul iPhone 6 si iPhone 6 Plus merita investitia.

1) Revenirea la un design usor curbat

Iti amintesti primul model de iPhone lansat de Apple? Acesta avea partea din spate a telefonului usor curbata. Pentru urmatoarele modele, Apple a decis sa mearga pe un design cu unghiuri mai drepte.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus preiau din designul carcasei originale, avand un design continuu in care carcasa si ecranul par realizate dintr-o linie neintrerupta. In plus de asta, Apple se lauda cu cele mai subtiri iPhone-uri de pana acum, cu o grosime de 0,27 inch la iPhone 6 si 0, 28 inch la iPhone 6 Plus.

2) Display-uri de rezolutie mare de 4, 7 inch si 5, 5 inch

Apple le numeste Display-uri HD Retina. Este doar o denumire de marketing pentru o tehnologie deja existenta. Dar cei care sunt impresionati de cifre concrente, vor fi impresionati de specificatiile acestor display-uri: rezolutie de 1334×750 pixeli pentru iPhone 6 si 1920×1080 pixeli pentru iPhone 6 Plus. Pe langa rezolutia mare, display-urile de la iPhone 6 si iPhone 6 Plus au un contrast de 1400:1 si 1300:1.

De asemenea, o data cu iPhone 6 Plus, Apple lanseaza noul “landscape view”, cu ajutorul caruia poti rula pe orizontala aplicatii ce in mod normal sunt construite sa ruleze pe verticala.

3) Procesoare si mai puternice

iPhone 6 si Iphone 6 Plus vin cu procesoara mai rapide cu 25%, capabile sa sustina o performanta grafica mai mare cu pana la 50%. Deci, daca esti un gamer inrait, iPhone 6 sau iPhone 6 Plus este o alegere perfecta.

4) Durata de viata a bateriei seminificativ mai buna

Iphone 6 Plus are o baterie mai mare, care garanteaza 80 de ore de rulare fisiere audio, 14 ore de video, 24 de ore de convorbiri in 3G si 16 zile in standby.

5) Tehnologii noi, in special camera foto

Noile Iphone-uri acum includ si barometru (pentru verificarea presiunii atmosferice si a altitudinii) si o optiune de apelare prin Wi-Fi, atunci cand semnalul 3G este slab. De asemenea, camera foto include stabilizare optica a imaginii (optiune regasita doar la iPhone 6 Plus; iPhone 6 are stabilizare digitala a imaginii), ceea ce se traduce prin miscarea reala a obiectivului pentru a compensa miscarea telefonului atunci cand iti tremura mana. Pe lanaga asta, camera foto poate identifica fetele, clipitul si zambetul mult mai eficient, iar o poza panoramica poate ajunge pana la 43 megapixeli.

6) Mai multa memorie interna

Noile iPhone vin cu o memorie interna mult mai mare fata de modelele precedente. La diferente de cate 100 de dolari, poti beneficia de memoria de 16 GB, 64 GB sau 128 GB. Memoria este un factor important cand vine vorba de alegerea telefonului, deoarece se stie ca iPhone nu suporta carduri de memorie suplimentara.

0 Shares
You May Also Like