5-intrebari-si-raspunsuri-despre-anvelopele-de-iarna
5 intrebari si raspunsuri despre anvelopele de iarna

5 intrebari si raspunsuri despre anvelopele de iarna

0 Shares
0
0
0

5-intrebari-si-raspunsuri-despre-anvelopele-de-iarnaSezonul rece a inceput deja, iar anvelopele de iarna sunt un subiect de discutie important pentru multi dintre noi. Pentru ca exista multe informatii gresite, mituri si povesti transmise ca fapt, am sa pun si am sa raspund la cateva intrebari importante despre anvelopele de iarna.

1. Cat costa anvelopele de iarna?
– multi oameni au impresia ca aceste anvelope sunt mult mai scumpe decat anvelopele de vara, insa pretul este relativ la fel, depinde doar de producator, de tipul de anvelopa si de magazinul de unde le cumperi. Anvelope de iarna gasesti in Galati la Selgros.

2. Ce sunt anvelopele de iarna? – anvelope care se folosesc iarna nu este un raspuns bun. Anvelopele de iarna sunt acele anvelope create speciale pentru a oferi un nivel ridicat de aderenta la temperaturi scazute si pe sosele cu gheata si zapada. Diferentele principale intre anvelopele de iarna si alte tipuri de anvelope este ca acestea contin mai mult cauciuc natural, deci sunt mai moi si au o banda de rulare mai adanca.

3. La ce sunt bune anvelopele de iarna?
– sunt excelente in conditii de iarna, adica in temperaturi de sub 7 grade si pe sosele cu polei, apa sau zapada. Anvelopele de iarna nu doar ca sunt realizate din materiale diferite, dar au un design diferit pentru a oferi o aderenta cat mai mare in conditii de iarna.

4. La ce nu sunt bune anvelopele de iarna?
– odata de temperaturile cresc peste 7 grade Celsius, ofera un nivel de aderenta mult mai scazut in conditii uscate decat anvelopele de vara. Odata ce cresc temperaturile epste acest nivel, si raman peste 7 grade Celsius, trebuie schimbate anvelopele.

5. Anvelopele de iarna sunt doar pentru zapada si gheata?
– Nu. Dupa cum am spus mai sus, anvelopele de iarna pot fi folosite si trebuie sa fie folosite in toate conditiile oferite de sezonul rece, adica tot ce se intampla sub 7 grade Celsius.

Selgros Galati
Produse alimentare si nealimentare
Bd. Galati nr. 1 C Galati, 800 654 , RO
Tel: 0236 305 000
Fax 0236 305 199

0 Shares
You May Also Like