3-caracteristici-ce-trebuie-sa-le-stii-despre-anvelope-vara

3 caracteristici ce trebuie sa le stii despre anvelope vara

0 Shares
0
0
0

3-caracteristici-ce-trebuie-sa-le-stii-despre-anvelope-varaAnvelopele care atrag un interes sporit sunt cele de iarna. Oamenii sunt mai interesati de specificatiile acestora pentru ca acestea sunt foarte mediatizate, odata cu venirea sezonului rece.

Anvelopele de vara sunt considerate ca fiind anvelopele normale pe care orice masina le foloseste dar si acestea sunt un subiect interesant daca stai sa le “diseci”. Cumpara anvelope vara in Constanta de la Selgros.

Componenta cauciucurilor

Cauciucurile anvelopelor de vara sunt create special pentru a rezista la temperaturi ridicate si la uzura continua.

Acest aspect reduce uzura anvelopelor iar tu te poti bucura de multe drumuri lungi. Componenta cauciucurilor ofera si un confort ridicat, anvelopele de vara absorbind majoritatea vibratiilor masinii.

Performante in orice zi

Anvelopele de vara sunt create special pentru a fi functionale in orice conditie meteo din timpul verii. In cazul in care carosabilul este umed, anvelopele de vara vor reusi sa-i faca fata acestuia.

Anvelopele de vara reusesc acest lucru datorita blocurilor mai mari, canelurilor si ale protectiilor pentru jante. Daca doresti sa aflii informatii precum latimea si inaltimea sectiunii sau indicele de greutate, tot ce trebuie sa faci este sa te uiti pe partea laterala a anvelopei.

Adancimea profilului

Exista o adancime minima a profilului ca anvelopele de vara sa fie considerate sigure. Acesta este de maxim 4 mm, adancimea minima acceptata prin lege fiind de 1,6 mm. Desigur, nu trebuie sa alegi neaparat dancimea maxima sau minima.

Adancimea recomandata pentru anvelopele de vara este de 2,5 mm. La anvelopele mai late este recomandata o adancime de 3 mm. O adancimea prea mica a profilului anvelopelor de vara creste considerabil riscul derapajelor in conditii meteo nefavorabile.

Anvelopele de vara, dupa cum se vede, sunt mult mai versatile decat multa lume crede. Vremea uscata nu inseamna ca nu trebuie sa ai anvelope adecvate montate pe masina. Cumpara-ti modelul preferat de anvelope de vara chiar azi de la Selgros.

Selgros Constanta Sud

Produse alimentare si nealimentare
Str. Dragos Voda nr. 1 Constanta, Lazu – Agigea, 900658, RO
Tel: 0241 706 000
Fax 0241 706 199

0 Shares
You May Also Like