Bodosport.ro

Abonare newsletter
FashionAgenda.ro
Ce va atrage la un oras pe care nu l-ati vizitat?
 

Utilizatori online

Avem 88 vizitatori online

Feed

Cateva idei pentru organizarea unei nunti elegante in 2013

Cateva idei pentru organizarea unei nunti elegante in 2013 Nunta reprezinta una dintre cele mai frumoase zile din viata fiecaruia dintre noi . Trebuie sa acordati o atentie deosebita organizarii acestui eveniment deoarece orice detaliu poate transforma o nunta remarcabila intr-una obisnuita .

Totul trebuie sa fie perfect , asa cum va doriti dumneavoastra ,de la invitatiile de nunta ( cele masi spectaculoase modele de invitatii de nunta haioase se gasesc doar Vreauinvitatii.ro ) pana la alegerea tinutelor , decorarea locatiei unde are loc evenimentul , meniul ,muzica etc .

Acest articol este destinat in special acelora care sunt interesati in organizarea unei nunti elegante si rafinate , un trend care nu va disparea niciodata .Alegerea tematicii nuntii este o operatiune aparent dificila , insa cu putina imaginatie si cateva sesiuni de autoinformare o sa faceti o alegere perfecta , care sa va reprezinte .

Pornind de la acesta idee de eleganta poti acorda nuntii tale o nota personala prin adaptarea culoriilor utilizate creand astfel un eveniment deosebit , care sa te reprezinte , al carui succes o sa fie garantat . Este foarte important sa retineti ca florile si elementele decorative trebuie sa fie in concordanta cu anotimpul in care are loc evenimentul .

O nunta eleganta clasica inseamna respectarea unei palete de culori formata din argintiu si auriu , insa daca doriti ceva mai spectaculos puteti opta si pentru o alta culoare pentru crearea unei atmosfere spectaculoase . Acesta pata de coloare poate fi reprezentata de tinutele domnisoarelor de onoare .

In ceea ce priveste alegerea bijuteriilor de nunta , crstalele reprezinta punctul comun al principalelor tendinte ale anului 2013 .Tot acest cadru mai poate fi accesorizat cu anumite broderii metalice , pantofi de mireasa argintii sau aurii si un buchet al miresei deosebit la care adaugam o panglica metalica . Daca va puneti putin imaginatia in functiune o sa descoperiti o multime de optiuni pentru organizarea unei nunti elegante untilizand argintiul si auriul .

Un alt trend care se anunta a fi un real succes si in acest an este clasica combinatie alb-negru , care cred ca nu va disparea niciodata din tendintele in materie de nunti . Dand frau imaginatiei puteti realiza cu ajutorul acestor doua culori o nunta foarte eleganta .

Cu acesta tematica se potriveste orice rochie de mireasa , chiar daca ne referim la un model intr-o culoare alba cu un design minimalist .

Daca doriti sa fiti iesiti din tipare puteti opta pentru o roche de mireasa neagra iar pentru mire un smoking in culoarea laptelui . Este o alegere indrazneata pentru aceia mai nonconformisti dintre dumneavoastra . Mireasa poate acesoriza o astfel de tinuta cu un buchet de flori albe , dealtfel acesta ar fi cea mai potrivita optiune .

In privinta invitatiilor de nunta puteti opta pentru un model simplu pe hartie de culoare neagra accesorizat cu un element de culoare alba .

Pentru decorul locatiei puteti opta pentru fete de mese negre , servetele albe si vesela in aceleasi culori .

Aveti posibilitatea de a va crea o nunta in ambianta dorita prin implicarea activa in fiecare etapa a organizari evenimentului , de la alegerea invitatiilor de nunta , pana la alegerea tinutelor , decorul , meniul etc .

In acesta perioada se dezvolta tot mai multt ideea de originalitate , astfel ca majoritatea nuntilor sunt adaptate dupa stilul si personalitaea mirilor . Mare atentie , insa , sa alegeti o paleta de culori corecta pentru a obtine un stil coerent si estetic .

 
More Info