Unde sa pui pomul de Craciun in casa?

Unde sa pui pomul de Craciun in casa?

0 Shares
0
0
0

In fiecare an, stilurile si moda pentru a decora brazi artificiali de lux se schimba, gama de culori care pot fi folosite devine din ce in ce mai larga, astfel incat sa va puteti gasi cat mai multe elemente pentru impodobirea bradului.

Brad de Craciun rosu si auriu

Auriul si rosu sunt cele mai folosite doua culori, impreuna sau separat, pentru decorarea bradului de Craciun, un mare clasic care poate fi extrem de modern.

Daca preferi globurile cu finisaj mat, efectul va fi mai contemporan decat cele lucioase care pastreaza in schimb un farmec traditional.

Combinatia de culori este inca atemporala, nu va fie teama sa faceti greseli, dar aveti grija sa nu cadeti inapoi in banalitate, adaugand o atingere personala.

Pom de Craciun alb si auriu

O alta combinatie de culori foarte la moda este cea a culorii aurie impreuna cu alb.

O idee de a amesteca culorile intr-un mod original ar putea fi sa cumparati un copac alb si sa asezati decoratiunile in diferite nuante de aur pe el, de la sampanie la cele mai intense sau, daca va place sa fiti mai indraznet, alegeti un copac auriu si atarnati globuri albe si transparente pe el.

Brad de Craciun albastru si argintiu

Pentru un copac cu o nuanta rece, cea mai clasica alegere este cea in care se vede combinatia dintre argintiu si albastru.

Albastrul ofera nuante aproape infinite din care poti alege, de la albastrul electric pana la albastru de la miezul noptii, albastru paun si clasicul albastru. Toate aceste variante ar putea fi suficiente pentru a crea o armonie perfecta, adaugarea de argintiu, desi nu este esentiala, permite albastrului sa iasa in evidenta si sa se aprinda.

Pentru un efect fermecat alegeti un copac complet alb sau argintiu.

Brad de Craciun multicolor

Amestecarea mai multor culori pentru a decora un singur pom de Craciun poate fi riscanta, trebuie sa aveti un ochi format si sa fiti calificat pentru a putea obtine un rezultat placut.

De asemenea, puteti decide sa introduceti decoratiuni iesite din comun si cu o influenta pop. Decoratiuni cu tematica de calatorie, dulciuri sau animale.

Pomul de Craciun in culori pastelate

Trendul ultimilor ani este cel al culorilor pastelate, delicate si moi, atat de frumoase incat sa poata deveni protagoniste chiar si in cea mai plina de viata si stralucitoare perioada a anului. Si astfel, chiar si pomii de Craciun sunt nuantati cu culori neobisnuit de moi: cerulean, wisteria, lavanda, roz pudra.

Ele pot fi folosite numai pentru un efect monocromatic sau in combinatie unul cu celalalt.

Brad negru de Craciun

Este bine cunoscut, negrul este culoarea elegantei, iar acest lucru este valabil mai ales atunci cand vine vorba de imbracaminte, dar daca vorbim despre pomii de Craciun? Va fi acelasi lucru?

O modalitate de a-l imbunatati este de a-l combina cu culori luminoase, cum ar fi auriu, alb sau argintiu. Daca doriti ca acesta sa fie singurul protagonist, puteti opta pentru ceva mai minimalist prin decorarea copacului doar cu cateva fire de lumina.

Indiferent ce veti alege dintre aceste variante cel mai bine este sa potriviti stilul bradului cu stilul domiciliului dumneavoastra pentru a le asorta cat mai bine impreuna. Nu exista o singura varianta corecta asa ca profitati la maxim de acest lucru in alegerile dumneaoastra.

0 Shares
You May Also Like