Unde asezi plantele in casa ta Semnificatia sa simbolica va poate surprinde

Unde asezi plantele in casa ta? Semnificatia sa simbolica va poate surprinde

0 Shares
0
0
0

Spune-mi unde sunt asezate plantele tale si iti voi spune cine esti. In majoritatea caselor exista plante: ele dau viata si bucurie casei si, de asemenea, purifica aerul. In functie de cel pe care il alegi, iti pot oferi mancare, flori sau arome delicioase. Deci, de ce nu le-au?

Dar poate ca nu v-ati gandit ca diferitele spatii ale unei case au o multime de sarcini simbolice: exista locuri pe care le impartasim cu altii si altele care sunt private; si exista, de asemenea, unele care au o anumita utilizare, cum ar fi baia sau bucataria. Vezi aici  limba soacrei Sansevieria, 30 cm  si alege planta potrivita casei tale. In ce parti ale casei alegeti sa plasati plante? Acest lucru are o mare insemnatate simbolica.

S-ar putea sa fiti surprinsi sa aflati ce ati acordat importanta atunci cand ati ales sa puneti o planta intr-un loc; si puteti merge, de asemenea, chiar acum pentru a pune una in acel colt in cazul in care doriti sa schimbati energia.

1. Plante pe fatada

Alegeti sa plasati plante frumoase pe fatada casei dvs daca vrei sa arati ce fel de om esti. Esti o persoana careia ii pasa de modul in care te vad strainii. Cu siguranta esti ingrijit si atent si in felul tau de a te imbraca.

2. Plante in sufragerie si living

Daca aveti plante de interior in camere care sunt impartite cu familia si prietenii, cu siguranta sunteti cineva foarte sociabil si care pretuieste familia si prietenia. In plus, sunteti o persoana care se bucura de caldura de acasa. Cu siguranta locuiti intr-o casa vesela si confortabila, pe care toata lumea iubeste sa vina sa o viziteze.

3. Plante in bucatarie

Puteti pozitiona o planta in bucatarie fie de mobilier, fie la fereastra camerei; mai ales daca  plantele alese nu sunt doar podoaba; puteti decora bucataria de exemplu cu plante aromatice.Aceste tipuri de plante sunt pentru cineva caruia ii place sa gateasca, sa-i distreze pe cei dragi, sa-si faca timp sa pregateasca mancarea, sa manance sanatos si sa stie de unde vine ceea ce pregateste. Poate ca bucataria este locul tau preferat in casa….

4.Plante in dormitor

Daca aveti plante in dormitor, sunteti, eventual, o persoana ciudata si oarecum rezervata. Te gandesti mult la tine si ai conversatii cu sinele tau interior. Daca aveti prea multe plante in camera dvs., ar trebui sa verificati daca acestea sunt cele care produc cel mai mult oxigen si ca o fac si noaptea.

5. O planta mica pe birou

Multi oameni au un cactus mic, suculent sau plante mici pe biroul pe care lucreaza. Aceasta este o idee foarte buna, pentru ca va face concentrarea si ideile sa infloreasca. Daca nu aveti unul, ar trebui sa cumparati.

6.O livada mare sau gradina 

Norocosii care au o gradina doar a lor, isi pot planta diverse plante de dimensiuni mari, in gradina lor. Acestea le vor oferi nu doar o priveliste frumoasa, ci ii vor feri de caldura excesiva, pe timp de vara.

0 Shares
You May Also Like