Turismul dentar: de ce, cum si unde?

Turismul dentar: de ce, cum si unde?

0 Shares
0
0
0

Pacienții din străinătate acordă o atenție tot mai sporită dezvoltării stomatologiei în Republica Moldova și calității serviciilor furnizate.

Ce este turismul dentar in Moldova?

Un program special organizat, care reprezinta o intercalare a tratamentului stomatologic si a odihnei. Va facem cunostinta cu clinica stomatologica Imperial Dent, orientata spre tratamentul pacientilor straini. Se bucura de o mare popularitate printre cei ce viziteaza tara noastra, si iata de ce:

Esenta programului dentar-turistic pe care il ofera Imperial Dent, consta in faptul ca o persoana ce doreste sa efectueze o calatorie in Republica Moldova in scopul tratamentului si a protezarii, solicita din timp un reprezentant al clinicii, pentru a specifica timpul convenabil pentru sosire, o posibila sedere in oras, rezultatul dorit, precum si suma totala a cheltuielilor pentru tratament.

In baza acestor detalii, specialistii Imperial Dent creeaza un plan aproximativ si aleg modelul de tratament potrivit necesitatilor fiecarui pacient. Mai multe masuri concrete pot fi planificate dupa o investigare directa de catre specialistii clinicii.

Pe langa planul vizitelor la medicul stomatolog, la cererea pacientului vor fi oferite excursii, evenimente culturale sau alte activitati. De asemenea organizatorii vacantei dentare iau asupra sa controlul intregii calatorii, cazarii, alimentatiei, in functie de preferintele pacientului-turist.

Necesitatea unui turism stomatologic

Turismul dentar in Republica Moldova a inceput sa se dezvolte recent. De aceea este foarte important, ca atunci cand cei din strainatate doresc sa faca cunostinta cu esenta turismului dentar din Republica Moldova, sa faca o alegere corecta a clinicii, unde urmeaza sa treaca tratamentul.

Din punct de vedere medical, in ultimii ani, numarul problemelor de ordin stomatologic a crescut semnificativ. Desigur, sunt mai multi factori diversi care afecteaza sanatatea dintilor: ecologia, hrana, obiceiurile proaste etc. Dar problema de baza in tratamentul dentar, ramane a fi, lipsa de timp pentru a vizita medicul. Adesea, lipsa de timp pentru o vizita de profilaxie la medic, duce la aparitia unor probleme dentare mici, care se dezvolta in afectiuni grave.

Imperial Dent are grija ca toate procedurile sa fie efectuate la timp, rapid si fara careva incomoditati pentru pacient. Vizitele la medic se vor incadra perfect in planul turistic si vice-versa.

In ultimul timp, turismul dentar castiga din ce in ce mai multa popularitate. Si daca ceva timp in urma, mai putini straini optau pentru programul turismului stomatologic, fiind tratat cu scepticism, in prezent Imperial Dent are deja clienti fideli, care prefera sa beneficieze de serviciile stomatologilor calificati.

De o popularitate deosebita printre spectrul serviciilor stomatologice, se bucura protezarea dentara, deoarece este un proces complex. In clinica Imperial Dent pacientii au parte de cele mai noi metode de restaurare a dintilor. Nu putem trece cu vederea microscopul endodontic Carl Zeiss, ce ofera serviciilor clinicii o calitate pe masura standardelor internationale.

Specialistii Imperial Dent vor minimiza la maxim numarul vizitelor si timpul necesar pentru toate procedurile, fara a sacrifica din calitate si fara o intrerupere a proceselor tehnologice. Acest lucru este foarte important pentru cei ce apreciaza timpul si au numar limitat de zile pentru a vizita orasul Chisinau. Imperial Dent utilizeaza tehnologii avansate si metode moderne de tratament, de aceea vizitele la dentist sunt combinate usor cu o vacanta activa. Da, da, anume o vacanta activa, in pauzele dintre vizitele la medicul stomatolog, nu veti fi nevoit sa stati in pat si sa luptati cu durerea dentara dupa proceduri. Tratamentul dentar fara durere, nu este un mit, este principiul de baza al clinicii Imperial Dent.

 

0 Shares
You May Also Like