Trucuri pe care le poate face un magician la nunta

0 Shares
0
0
0

Atunci cand e invitat la un eveniment, un magician are in arsenalul lui de magie cateva trucuri pe care le poate prezenta imediat, pentru ca cei prezenti sa ramana uimiti si sa isi doresca si mai mult. O idee excelenta este sa inviti un magician care isi ofera serviciile la evenimente, atunci cand organizezi o petrecere.

Un astfel de magician se autointituleaza magician de evenimente, sau, mai comun, magician de nunta, pentru ca poate sa ofere momente surpriza la nunti, dar si la alte evenimente, cum ar fi petreceri sau chiar evenimente corporate. Sa vedem ce trucuri magice putem sa ne asteptam de la un astfel de entertainer.

Cartea de sub pachet

Este vorba de pachetul de carti. Se foloseste o carte, care va aparea sau va disparea de sub pachetul de carti de pe masa. Este un truc grozav, pentru ca invitatii pot sa se implice direct in aceasta activitate, este ceva interactiv.

Trucuri cu moneda

Un exemplu foarte bun este disparitia unei monede din mana magicianului si aparitia ei in mana unui invitat. Poate parea ceva spectaculos, mai ales pentru invitatul care participa in mod direct la truc.Va fi mirat cand va simti efectiv moneda in mana cand ceilalti invitati doar o vor vedea.

Trucuri pe scena

Pentru ca trucul unui magician sa trezeasca cel mai mare interes pe scena unei nunti, numarul trebuie sa fie unul cat mai amuzant, pentru ca oamenii vin la nunta sa se simta bine si sa se distreze.

Aparitie neasteptata

Cel mai surprinzator moment al unei nunti poate fi cel in care isi face aparitia un magician. Printr-un truc de magie, magicianul poate sa apara chiar in mijlocul invitatilor, creand impresia ca s-a materializat in mijlocul lor.

Aceste trucuri sunt doar exemple si nu inseamna ca toti magicienii de nunta le vor folosi. Mai sunt multe altele. Unele dintre trucurile folosite la evenimente pot sa aiba succes sau nu, depinde si de starea invitatilor si de alti factori. Daca organizezi o nunta si vrei ca aceasta sa fie ceva unic si memorabil, trebuie neaparat sa apelezi la serviciile unui magician de evenimente.

0 Shares
You May Also Like