Trei destinaţii de toamnă în Europa

0 Shares
0
0
0

Iată trei destinații de toamnă din Europa numai bune de luat în considerare pentru următiarea dvs vacanţă.

Barcelona, ​​Spania

Barcelona este o destinație populară în Europa. De-a lungul anotimpurilor, veți găsi turiști şi în septembrie, dar mai puțini decât ceea ce vedeți în lunile de vârf din timpul verii. Spre noiembrie, turiştii  sunt și mai puțini.

Barcelona are o temperatură mediteraneană, iar în lunile de toamnă vremea este suportabilă pentru explorare pe tot parcursul zilei, pentru mers pe jos și drumeții. Ploaia este rară toamna (4-6 zile pe lună).

Toamna, în Barcelona, ​​puteți face un tur de mers pe jos prin cartierul istoric gotic. Mâncarea este uimitoare în Barcelona, ​​așa că rezervați un tur culinar, în care veți sări dintr-un restaurant în altul, gustând mâncăruri delicioase.

Nu uitați să adăugați o vizită la atracții vedetă precum Sagrada Familia, Parc Guell, Piața La Boqueria, Port Vell și plaja Barceloneta, pentru a numi doar câteva dintre ele.

Un alt motiv pentru a vizita Barcelona toamna este multitudinea de festivaluri culturale și culinare care au loc aici.

Munchen, Germania

Capitala Bavariei, Munchen, este locul unde să mergi toamna. În mod sigur ați auzit de Oktoberfest – festivalul berii din Germania. Încă din septembrie, Munchenul se pregătește pentru festivalul berii care atrage mulțimi de turişti din întreaga lume.

Acest oraș este cu siguranță vibrant și plin de activități în lunile de toamnă. Dacă intenționați să vizitați München toamna, faceți planuri și rezervări cu mult timp înainte, astfel încât să nu fiți dezamăgiți!

În afară de Oktoberfest, există și alte evenimente de toamnă precum Festivalul de culori Holi și numeroasele festivaluri de muzică.

Vremea din München în lunile de toamnă este perfectă pentru a vă bucura de plimbări în Grădinile Englezești sau de tururi ghidate pe jos în vechea Piață München din Marienplatz. Atracțiile notabile din orașul vechi sunt Biserica Old Pete, München Residenz, Primăria, Hofbräuhaus – nu uitați să spuneți „Provst” și să savurați o bere la Biergarten!

Braşov, România

Primăvara și toamna sunt luni decente pentru a vizita Brașovul. Turismul este foarte liniștit în aceste luni, așa că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la aglomeraţie. Unii spun că vremea ar putea fi totuşi prea rece, mai ales dacă întenţionaţi să mergeţi sus la munte.

Prețurile sunt, în general, mai mici în aceste luni, perfecte pentru oricine vizitează România la un buget redus.

Fiind una dintre cele mai importante așezări săsești transilvănene din epoca medievală, Brașovul este plin de repere istorice, străzi fermecătoare și mai multă istorie decât vă puteți imagina.

Începeţi vizita în Braşov cu un tur de mers pe jos gratuit. Din fericire pentru dvs., turul de mers pe jos gratuit din Brașov vă poate ajuta să înțelegeți cei 800 de ani de istorie ai Brașovului. Conduse de ghizi turistici locali, tururile de mers pe jos din Brașov sunt incredibil de utile pentru a vedea orașul dintr-o perspectivă locală.

Obiective turistice pe care nu le puteţi rata sunt Biserica Neagră, muntele Tâmpa, pentru cea mai bună panoramă a Brașovului, şi centrul vechi, în special Piaţa Sfatului.

Iar pentru ca experienţa să fie completă, puteţi opta pentru cazare într-un chalet brasov, o cabană situată într-o zonă retrasă, ce oferă jacuzzi privat în aer liber disponibil tot anul, șemineu cu lemne în living, bucătărie complet utilată, precum şi 7 dormitoare cu 4 băi.

0 Shares
You May Also Like