Top 5 tendințe de nunta pentru sezonul acesta

Top 5 tendințe de nunta pentru sezonul acesta

0 Shares
0
0
0

Atunci când vine vorba de organizarea unei nunți, alegerea mesajului potrivit poate fi o adevărată provocare. Alegerea unor texte invitatii nunta ar trebui să reflecte personalitatea ta și a partenerului tău, să transmită mesajul potrivit și să creeze o atmosferă plăcută pentru invitați. Indiferent de tipul de mesaj pe care îl alegeți, asigurați-vă că acesta este unic și autentic, astfel încât nunta voastră să fie una memorabilă și specială pentru toți cei implicați. 

Cu sezonul nunților în plină desfășurare, cuplurile care planifică nunta sunt în căutarea celor mai noi tendințe pentru a se asigura că evenimentul lor este la modă și de neuitat. Iată cele mai tari tendințe pentru nunțile din sezonul acesta:

  1. Tematica florilor de primăvară – În acest sezon, multe cupluri aleg să includă flori de primăvară în tematica nunții lor. De la cireși înfloriți la ghiocei, florile de primăvară adaugă o notă proaspătă și romantică oricărei nunți.
  2. Pantone Classic Blue – Culoarea Pantone a anului, clasicul albastru, este o alegere populară pentru nunțile din acest sezon. Această culoare calmă și elegantă este perfectă pentru a crea un decor sofisticat și memorabil.
  3. Mâncare sănătoasă și sustenabilă – Din ce în ce mai mulți cupluri aleg să servească mâncare sănătoasă și sustenabilă la nunțile lor. De la alimente locale și organice la meniuri vegetariene sau vegane, mâncarea de calitate este o tendință puternică în sezonul acesta.
  4. Decorul în aer liber – Cu vremea caldă și plăcută, multe cupluri optează pentru o nuntă în aer liber. De la grădini și parcuri până la plaje și munte, decorul în aer liber este o modalitate minunată de a crea o atmosferă romantică și de a face ca nunta să fie una de neuitat.
  5. Rochii de mireasă minimaliste – În acest sezon, rochiile de mireasă minimaliste sunt la modă. De la modele cu croială dreaptă și linii simple la rochii cu dantelă delicată, aceste rochii de mireasă simpliste și elegante sunt o alegere populară pentru multe cupluri.

Cu toate că nunțile pot fi planificate în orice moment al anului, multe cupluri preferă să se căsătorească în timpul sezonului de vară, deoarece vremea este frumoasă și plăcută și este perfectă pentru o nuntă în aer liber. Iată încă cinci tendințe populare pentru nunțile din sezonul de vară:

  1. Nuanțe de pastel – În acest sezon, cuplurile optează pentru nuanțe pastelate, de la roz prăfuit la galben pal, albastru deschis și verde mentă. Aceste culori sunt perfecte pentru a crea o atmosferă romantică și dulceagă.
  2. Rochii de mireasă cu spatele gol – Rochiile de mireasă cu spatele gol sunt o tendință populară în acest sezon. Aceste rochii îndrăznețe și sexy sunt perfecte pentru a atrage atenția în ziua nunții.
  3. Iluminatul în stilul boho – Iluminatul în stilul boho este o alegere populară pentru decorul de nuntă în acest sezon. Luminile boho, cum ar fi lămpioanele și sfoară de lumină, adaugă o notă de farmec și romantism la decorul nupțial.
  4. Muzică live – Muzica live este o tendință populară pentru nunțile din sezonul de vară. De la trupe și formații la soliști și DJ, muzica live adaugă o notă de divertisment și emoție la evenimentul special.
  5. Fotografia instantanee – În loc să aștepte să primească fotografiile de la fotograf după eveniment, multe cupluri optează pentru fotografia instantanee în acest sezon. Fotografiile instantanee sunt o modalitate distractivă și interesantă de a captura amintirile de la nunta ta.

În concluzie, acestea sunt câteva dintre cele mai populare tendințe pentru nunțile din sezonul de vară. De la nuanțele pastel la muzica live și fotografia instantanee, aceste tendințe vor ajuta la crearea unei nunți unice și memorabile.

0 Shares
You May Also Like