Spune-mi ce fel de ceas porti, ca sa iti spun cine esti

Spune-mi ce fel de ceas porti, ca sa iti spun cine esti

0 Shares
0
0
0

Fie ca suntem constienti sau nu de acest aspect, alegerile pe care le facem in materie de articole vestimentare sau accesorii care reflecta modul in care gandim si tipul de personalitate.

Daca ne putem da usor seama de caracterul unui om care nu pune accent pe tinutele vestimentare si are un look modest, fara tendinta de a epata, la fel se intampla si daca privim accesoriile. Fie ca discutam de ceasurile de dama sau cele de barbati, in ambele tabere poate fi valabila zicala: spune-mi ce fel de ceas porti, ca sa iti spun cine esti.

Gama de ceasuri de mana disponibila acum in magazine este foarte larga, iar criteriile care ne ghideaza alegerile dintr-o varietate atat de mare se regasesc mai mult, la nivel inconstient. Ni se poate intampla deseori sa ne placa un anumit model si sa nu putem sa explicam de ce. Ne place pur si simplu.

Sau la fel de des se intampla sa vezi un produs pentru prima data si sa stii dinainte ca iti va veni foarte bine daca il vei proba si sa consideri ca a fost creat special pentru tine. Cand se intampla asta, alegerea produselor este mai simpla. Se produce aceasta conexiune si atat.

Ei bine, ceasul pe care il poarta o persoana poate sa reflecte cateva trasaturi de personalitate. De pilda, in cazul doamnelor, purtarea unui anumit ceas poate transmite foarte multe lucruri legate de modul in care gandeste.

Purtarea unui ceas discret, cu o bratara si un cadran de dimensiuni reduse, de o culoare care nu iese in evidenta transmite faptul ca acea persoana pune mai mult pret pe lucrurile spirituale, decat pe cele materiale.

In contrast, alegerea unui ceas impunator care se observa de la prima vedere transmite faptul ca persoanei respective ii place sa fie in centrul atentiei, sa fie complimentata si admirata pentru accesoriile pe care le poarta.

Legat de stilul ceasului ar fi de mentionat faptul ca persoanele care aleg ceasuri vintage se regasesc in acea melancolie a vremurilor trecute si sunt persoane care respecta traditiile si obiceiurile vechi. In schimb, ceasurile moderne pot transmite un oarecare snobism, superficialitate si o tendinta de a fi in pas cu moda indiferent de situatie.

Chiar si modalitatea de a fi purtate aceste ceasuri este importanta. Exista persoane care isi ascund aceste accesorii sub maneca de la haina pentru a nu iesi in evidenta, iar, pe de alta parte, exista persoane care poarta ceasuri tocmai pentru a fi etalate.

0 Shares
You May Also Like