Solutii si echipamente smart pentru casa ta

Solutii si echipamente smart pentru casa ta

0 Shares
0
0
0

Tehnologia caselor inteligente a devenit extrem de populara in ultimii ani. Nu este surprinzator faptul ca oamenii devin din ce in ce mai interesati de dispozitivele inteligente pentru casa, deoarece acestea ofera o serie de beneficii convenabile.

Cu totii ducem o viata ocupata si exista multe moduri in care tehnologia pentru case inteligente poate face viata mai usoara. De la controlul luminilor de pe telefon pana la blocarea usii de la intrare prin simpla apasare a unui buton, exista o multime de functii utile pe care le puteti obtine dintr-o configuratie de casa inteligenta.

Vom analiza cateva exemple despre modul in care automatizarea poate, de asemenea, sa imbunatateasca eficienta energetica a casei dvs. si sa va reduca facturile de energie electrica. Cititi mai departe pentru a descoperi mai multe!

Ferestre inteligente

Ferestre inteligente este cea mai recenta inovatie in domeniul automatizarii inteligente a locuintei. Acestea fac referire la o fereastra sofisticata care poate fi controlata prin telecomanda sau cu ajutorul unor senzori care detecteaza cand rasare si apune soarele. De asemenea, poate fi controlata de alte dispozitive inteligente din casa, cum ar fi un asistent vocal, astfel incat sa o puteti seta sa se deschida sau sa se inchida la anumite ore. Aceasta fereastra poate fi utilizata pentru a regla fluxul de lumina, temperatura si umiditatea dintr-o camera.

Ferestre inteligente poate fi, de asemenea, programata sa se deschida sau sa se inchida la anumite ore. Acest lucru se poate face manual – sau pe baza unei actiuni de la un alt dispozitiv din casa dvs. De exemplu, daca doriti sa pastrati camera racoroasa atunci cand afara este prea cald, puteti folosi un asistent vocal pentru a inchide fereastra.

Ferestre inteligente poate fi folosit si pentru a regla fluxul de aer din interiorul casei dvs.

Acest lucru este deosebit de util in timpul lunilor de iarna, cand doriti sa pastrati aerul cald in interior si aerul rece in exterior. In plus, aceste ferestre inteligente pot filtra praful si alergenii din exterior sau din alte incaperi. Acest lucru poate fi deosebit de util in incaperile prin care trec multe persoane, cum ar fi un living sau o bucatarie.

Termostat inteligent

Un termostat smart Salus Controls este una dintre cele mai bune modalitati de a imbunatati eficienta energetica a locuintei dumneavoastra. Acest dispozitiv este conceput pentru a va invata programul zilnic (cand sunteti acasa, cand dormiti etc.) si pentru a ajusta temperatura in consecinta. De asemenea, poate fi folosit pentru a regla fluxul de aer din interiorul locuintei dvs. pentru a asigura un mediu confortabil indiferent de anotimp.

Un termostat inteligent poate fi programat sa reduca temperatura atunci cand nu este nimeni acasa si sa o ridice la un nivel confortabil atunci cand se intoarce un membru al familiei.

De asemenea, aceste dispozitive pot fi controlate de la distanta prin intermediul unei aplicatii. Acest lucru poate fi deosebit de util atunci cand sunteti plecat in vacanta.

In loc sa cheltuiti bani pe un dispozitiv care doar mareste caldura sau scade temperatura, un termostat inteligent poate fi programat pentru a va mentine casa confortabila pe tot parcursul anului. De asemenea, il puteti utiliza pentru a seta un program pentru momentul in care dispozitivul ar trebui sa fie in modul “departe” sau “acasa”. De exemplu, il puteti seta sa scada temperatura la o anumita ora in fiecare noapte, astfel incat sistemul de incalzire sa nu functioneze constant.

0 Shares
You May Also Like