Sfaturi utile pentru intretinerea unghiilor

Sfaturi utile pentru intretinerea unghiilor

0 Shares
0
0
0

Sfaturi utile pentru intretinerea unghiilorUnghiile au fost intotdeauna una dintre partile corpului cel mai atent monitorizate de catre esteticieni. Manichiura este tratamentul clasic pe care cele mai multe femei si, odata cu trecerea timpului, si barbatii, il solicita de la o cosmeticiana sau de la un salon de infrumusetare.

O manichiura presupune modelarea unghiilor la o anumita forma, ingrijirea corespunzatoare a acestora si aplicarea diferitelor tipuri de lac de unghii. Elementele decorative pot fi, de asemenea, aplicate pe unghii ca parte a manichiurii.

Exista, de asemenea, unghii false. Adesea folosite mai mult ca un joc, unghiile false au devenit din ce in ce mai populare odata cu trecerea timpului, deoarece sunt capabile sa dea un aspect ingrijit mainilor.

Este adevarat, dar este adevarat si ca unghiile false se desprind foarte usor si tocmai de aceea nu au reusit sa intre in Olimpul produselor preferate de femei. In ultimii ani, insa, un nou serviciu este oferit de esteticieni, serviciu care a devenit rapid unul dintre cele mai populare. Aceasta este reconstructia unghiilor cu ajutorul unui gel special.

Ce sunt lampile de unghii

Dupa cum am vazut deja, functia lampilor de unghii este de a face gelul de reconstructie sa se solidifice complet. Pentru a realiza acest lucru, unghiile trebuie sa fie plasate in lampa timp de 2 sau 3 minute pentru a permite gelului sa se usuce complet. Lampile de unghii functioneaza cu becuri care emit lumina.

Acest tip de lampa poate fi folosit si pentru simpla uscare a lacului de unghii, datorita prezentei unor ventilatoare speciale si, in acest caz, este suficient sa treceti unghiile in lampa timp de cateva secunde pentru a obtine un rezultat perfect. Aproape toate modelele de lampi pentru unghii sunt potrivite atat pentru maini, cat si pentru picioare.

Cum sa alegeti lampi de unghii

Dupa cum am mentionat mai sus, indiferent daca sunt lampi neprofesionale sau profesionale pentru studioul de unghii, toate au aceeasi functie, care este de a solidifica gelul de design de unghii.

Exista si alte caracteristici pe care aceste lampi de unghii le au in comun. Primul lucru pe care il putem spune este ca fiecare tip de lampa de unghii SunOne cu leduri are un strat interior.

Invelisul interior al lampilor de unghii este realizat dintr-un material reflectorizant. Acest lucru asigura ca lumina si caldura emise de becurile lampii sunt distribuite cat mai uniform posibil.

Uniformitatea luminii si a caldurii imbunatateste solidificarea unghiilor, care va avea loc simultan pentru toate cele cinci unghii. Materialul din interiorul lampii este intotdeauna un material impermeabil. Acest lucru este pentru a se asigura ca nu este deteriorat la spalare. Interiorul fiecarei lampi trebuie sa fie lavabil pentru a o mentine cat mai curata posibil.

Din acest motiv, fiecare tip de lampa are o placa detasabila pe care pot fi asezate mainile sau picioarele pentru a permite o curatare mai usoara si mai temeinica. Usurinta cu care pot fi curatate lampile este deosebit de importanta atunci cand acest instrument este utilizat de cosmeticieni.

De fiecare data cand lampa este folosita de un client, aceasta trebuie curatata pentru a evita raspandirea bacteriilor sau a ciupercilor care ar putea fi prezente pe maini si picioare.

0 Shares
You May Also Like