Sfaturi utile pentru a-ti cumpara un apartament

Sfaturi utile pentru a-ti cumpara un apartament

0 Shares
0
0
0

Una dintre cele mai importante decizii pe care o vei avea de luat in viata, cu siguranta va fi aceea de a-ti cumpara o locuinta, cel mai probabil un apartament.

Alegerea unei locuinte insa, nu este o misiune atat de simpla, insa vei putea descoperi in cele ce urmeaza, cateva sfaturi care iti pot fi de mare folos, atunci cand intentionezi sa faci o achizitie atat de importanta.

  1. Asigura-te ca ai bani de avans

Cei mai multi dintre romanii care intentioneaza sa isi cumpere un apartament, se vor imprumuta de la banca. Sunt foarte putine cazurile celor care dispun de toata suma necesara pentru a-si cumpara noua locuinta.

Asigura-te asadar ca incepi sa cauti apartamente de vanzare Herastrau, in momentul in care ai banii pentru avans (5% pentru Prima Casa si 15% pentru credit ipotecar).

  1. Gandeste pe termen lung

Atunci cand intentionezi sa iti cumperi o noua locuinta, trebuie sa gandesti pe termen lung, dat fiind faptul ca in locuinta respectiva vei locui probabil toata viata. Oricum, daca vei cumpara apartamentul prin Prima Casa, 5 ani de zile nu vei putea vinde apartamentul.

Gandeste-te daca nu esti casatorit/a, daca iti doresti o familie si copii, si alege-ti in functie de acest aspect locuinta. Pentru o familie alcatuita din doar 2 membri, un apartament mic cu doua camere de exemplu este suficient. Pentru o familie mai mare, un apartament mai mare este necesar.

  1. Alege o locatie

Locatia are un rol important in alegerea locuintei. Zona Herastrau este una dintre cele mai ravnite zone din capitala, si cu siguranta nu ar fi o idee rea aceea de a cauta apartamente de vanzare Herastrau.

Este important sa ai aproape o banca, o farmacie, un spital, scoli si gradinite, parc si loc de joaca pentru copii. Acestea sunt lucruri la care trebuie sa te gandesti inainte de a-ti alege apartamentul. Zona Herastrau insa, are multe de oferit, este o zona linistita si sigura, asa ca nu ar fi o idee sa iti alegi apartamentul aici.

  1. Imobil nou sau vechi?

Pentru aceasta intrebare trebuie neaparat sa ai un raspuns. Imobilele vechi au apartamente care in mod evident necesita renovari, iar aceste renovari pot costa foarte multi bani, mai ales daca iti doresti ca dintr-un apartament banal, sa obtii un apartament de lux.

In aceste conditii, mult mai indicat este sa iti indrepti atentia spre apartamente de lux Herastrau, care se afla in imobile recent finalizate, unde vei avea descoperi cele mai bune finisaje, plus multe alte avantaje.

  1. Alege-ti etajul

Acesta este un alt detaliu foarte important care iti poate influenta alegerea. Cei mai multi dintre romani, cauta apartamente la etaje intermediare. Exista insa si persoane care prefera parterul, dar nici ultimul etaj nu este de neglijat, dat fiind faptul ca de la inaltime, se poate admira privelistea orasului.

Cumparandu-ti un apartament in zona Herastrau la ultimul etaj, in mod evident te vei putea bucura de privelisti mininate ale parcului si ale lacului in fiecare zi.

0 Shares
You May Also Like