Sfaturi pentru a oferi cadouri de Secret Santa

Sfaturi pentru a oferi cadouri de Secret Santa

0 Shares
0
0
0

Schimburile de cadouri Secret Santa sunt o practică comună de Crăciun. Acest lucru este valabil mai ales pentru familiile mari și grupurile de prieteni care, în mod normal, s-ar putea simți nevoiți să cumpere un cadou pentru fiecare membru al grupului.

În schimb, ei pot stabili o restricție bugetară, pot alege nume în avans și se pot concentra pe achiziționarea unui singur cadou atent pentru un singur destinatar. Să examinăm cum funcționează Secret Santa și câteva recomandări pentru alegerea unui cadou.

Într-un schimb de cadouri Secret Santa, fiecare participant alege un nume la întâmplare. Puteți face acest lucru într-un mod clasic, selectând numele dintr-o pălărie sau un bol. Sau poate fi alegerea complet digital.

Există aplicații și site-uri web ingenioase care vă permit să introduceți numele tuturor participanților înainte de a le asocia digital. Între timp, totuși, ar trebui să faceți tot posibilul pentru a determina ce fel de cadouri le plac, astfel încât să le puteți oferi ceva ce vor găsi benefic.

Le puteți cumpăra oricând un card cadou la un restaurant pe care știți că îl vor aprecia, dar ar trebui să faceți un efort pentru a le oferi ceva plăcut. Păturile de Crăciun, de exemplu, sunt adorate de toată lumea și nu trebuie să vă faceți griji că se potrivesc!

Stabiliți un buget

Dacă alegeți să participați la schimbul de cadouri Secret Santa, asigurați-vă că vă exprimați opinia în timpul discuțiilor privind bugetul. Dacă cineva sugerează un buget mai ridicat și nu doriți să cheltuiți atât de mult este indicat să vă exprimați obiecția.

Respectați regulile

Nu încercați să-i depășiți pe alții oferind un cadou care este mai costisitor decât specifică regulile. Dacă cadeți de acord asupra unui buget, mențineți-l cât mai aproape posibil de acea sumă. Cel mai important aspect al darului este înalta calitate și atenția la ce îi place destinatarului, demonstrând implicare.

Fii inovator

Deși este esențial să respectați regulile, este posibil să vă distrați în timp ce le stabiliți. Există și alte reguli inventive Secret Santa care fac ca oferirea de cadouri să fie mai plăcută și mai puțin stresantă. Probabil ați auzit de obiceiul „puloverului urât de Crăciun”, de exemplu.

Totuși, de ce trebuie să fie atât de urât? Un schimb de pulovere de Crăciun este o tradiție minunată a petrecerilor de sărbători. Înainte de a aloca donatorii și primitorii, solicitați participanților să furnizeze mărimea puloverului lângă numele lor. Apoi, când este timpul să schimbați puloverele la petrecerea de Crăciun, toată lumea își poate îmbrăca puloverele și își poate expune cadourile primite.

Secret Santa poate fi, de asemenea, transformat într-un joc. Odată ce cadourile secrete ale tuturor sunt pregătite, numără-le. Să presupunem că sunt 10 participanți. Apoi, scrie „1” pe o bucată de hârtie, „2” pe următoarea și așa mai departe, până la numărul 10. Îndoiți fiecare bucată de hârtie și aranjați-le într-un bol sau coș decorativ. Solicitați fiecărei persoane să aleagă o bucată de hârtie împăturită din bol. Indiferent de numărul pe care l-au ales, înseamnă șansa lor de a alege un cadou.

În acest sezon de Crăciun, amintiți-vă că oferirea de cadouri nu trebuie să fie stresantă. Fă-l plăcut, stabilește un buget, cumpără cu onestitate și din suflet! Vezi cadou de Secret Santa pe Jubi și alege ceva unic și spectaculos!

0 Shares
You May Also Like