Samsung-Galaxy-Note-10-mai-mult-decat-o-tableta
Samsung Galaxy Note 10 – mai mult decat o tableta

Samsung Galaxy Note 10 – mai mult decat o tableta

0 Shares
0
0
0

Samsung-Galaxy-Note-10-mai-mult-decat-o-tabletaProiectata ca cel mai mare dispozitiv din clasa elite a tabletelor celor de la Samsung, Samsung Galaxy Note 10 poate fi vazut drept cel mai nou produs reprezentativ atunci cand vorbim despre tablete.

Samsung Galaxy Note 10 are o dimensiune de 10.1 inci, cu o rezolutie maxima de 2560 x 1600, procesor Exynos octa-core (cu toate ca doar patru dintre nuclee pot fi folosite in acelasi timp), 1,9 GHz, 3 GB memorie RAM, o camera foto de 8 MP echipata complet si un stilou S Pen mult mai bine integrat.

Daca razboiul tabletelor s-ar da in functie de punctele forte, fara ca altceva sa fie adus in discutie, atunci foarte putine tablete ar putea face fata lui Samsung Galaxy Note 10. Insa, desigur, nu asa se fac lucrurile. Totul se decide in functie de aspect, atingere, intuitivitate si performanta unitara, toate acestea fac ca Samsung Galaxy Note 10 sa fie acolo aproape de iPad Air.

In ceea ce priveste interfata lui Samsung Galaxy Note 10, nu vom avea parte de ultima versiune de Android, ci de penultima, si anume, Android 4.3 Jelly Bean. De fapt, acest lucru nu are o importanta foarte mare intrucat ultima versiune, Android 4.4 KitKat reprezinta mai degraba un update al versiunii anterioare, cele mai multe imbunatatiri fiind aduse pentru a facilita componentele hardware mai putin capabile.

In privinta aplicatiilor, Samsung Galaxy Note 10 are parte de toate aplicatiile majore de la Google care fac din platforma Android una atat de usor de utilizat. Google Maps si Gmail nu mai au nevoie de niciun fel de prezentare intrucat cele doua reprezinta aplicatiile de top in privinta hartilor si a serviciului de email. Cu Samsung Galaxy Note 10 avem parte si de Google+, care reprezinta cea mai raspandita retea de socializare a companiei.

Mesajele instante si solutia de chat cu posibilitatea de a-l vedea pe cel cu care vorbesti sunt caracteristici specifice ale acestei platforme care insa mai are de lucrat la capitolul crearii unui mediu social fara stres.

Samsung Galaxy Note 10 vine si cu alte aplicatii proprii, care nu urmeaza in niciun fel pasii lui Google, axandu-se mai mult pe capacitatile unice ale stiloului S Pen. S Note este o aplicatie care profita de avantajele stiloului versatil. Este o aplicatie de luat notite care iti ofera posibilitatea de a mazgali direct pe pagina, precum si posibilitatea de a importa din aplicatia Scrapbook imagini sau orice tip de fisier media stocat. Cu toate ca este o aplicatie puternica, nu se ridica la nivelul de performanta al aplicatiei Google’s Keep, care nu este inclusa in cadrul Samsung Galaxy Note 10.

Daca tot vorbim de aplicatii puternice, aplicatia SketchBook reprezinta una dintre cele mai complet echipate aplicatii care poate arata cu adevarat de ce este in stare stiloul S Pen. Poti alege mai multe tipuri de stilouri, creioane sau pensule, culori, layere si multe altele. De asemenea, cu ajutorul acestei aplicatii se poate demonstra senzivitatea S Pen-ului, intrucat acesta raspunde la niveluri variate de presiune.

Samsung Galaxy Note 10 este cu adevarat mai mult decat o tableta. Pentru mai multe detalii legate de aceasta si de multe alte tipuri din gama Samsung si nu numai accesati http://www.dwyn.ro/portabile-tablete_pc-209-0-0.html .

Alte stiri actuale :

1. Samsung Galaxy Note 8.0 – pentru ca stylus
2. Top 10 gadget-uri lansate în 2013
3. LG GPad 8.3 – O experienta imersiva într-un corp de model
4. Samsung Galaxy S5: ce va avea si ce nu urmatorul smartphone al sud-coreenilor

 

0 Shares
You May Also Like