Probleme cunoscute ale telefoanelor iPhone 8

Probleme cunoscute ale telefoanelor iPhone 8

0 Shares
0
0
0

Chiar daca nu mai este cel mai nou model de smartphone de la Apple, iPhone 8 se bucura inca de o mare popularitate in randul utilizatorilor, care isi protejeaza telefoanele cu o folie de protectie ecran pentru a preveni o inlocuire display iPhone 8 in cazul unui impact.

Acesti utilizatori sunt constienti de faptul ca trebuie sa aiba mare grija de dispozitivele lor si le echipeaza si cu huse iPhone compatibile.

Cu toate acestea insa, dispozitivele iPhone 8 pot avea unele probleme, iar in continuarea acestui articol vom discuta despre acest subiect, si vom vedea cum pot fi acestea remediate.

De aceea, este recomandat sa cititi pana la final daca detineti un astfel de smartphone, sau daca intentionati sa va cumparati unul in viitorul apropiat.

Probleme cu bateria (umflarea bateriei)

Dintre toate problemele raportate de utilizatorii de iPhone 8, bateria care se umfla este cu siguranta cea mai ciudata (desi probabil cea mai putin raspandita). Unele rapoarte au aparut in intreaga lume ca bateriile iPhone 8 si 8 Plus au tendinta de a se umfla.

Apple a declarat ca este constienta de zvonurile care cresc din cauza bateriei, dar inca nu au confirmat sau negat daca se intampla acest lucru. Daca va confruntati cu o astfel de problema a bateriei care se umfla pe iPhone 8, este recomandat sa contactati asistenta Apple.

iPhone 8 nu se conecteaza la WiFi

O alta suparare raportata pe scara larga este atunci cand iPhone 8 nu se conecteaza la WiFi. Cele mai frecvente probleme legate de conexiunea WiFi ale dispozitivelor iPhone 8 sunt: ​​imposibilitatea de conectare la o retea WiFi, conexiunea WiFi continua sa scada, viteza la internet redusa prin conexiunea WiFi si primirea in mod repetat a mesajului „parola incorecta”. Iata cum sa remediati problemele de conectivitate iPhone 8:

  • Mai intai verificati daca reteaua WiFi functioneaza. Puteti utiliza un alt dispozitiv pentru a face aceasta verificare. Daca sunteti sigur ca problema nu este WiFi-ul, routerul sau reteaua in sine, continuati sa parcurgeti acesti pasi.
  • Instalati cea mai recenta actualizare iOS.
  • Efectuati o repornire fortata a dispozitivului.
  • Incercati sa uitati de reteaua suparatoare: accesati Setari -> WiFi. Apasati pe „uitati aceasta retea” si confirmati. Gasiti din nou reteaua mentionata si incercati sa va conectati de la zero.

Daca toate celelalte solutii nu reusesc, treceti la Resetare setari retea. Daca nici astfel nu se remediaza problema, atunci trebuie sa duceti cu siguranta telefonul in service.

Probleme de conectivitate Bluetooth

Conectivitatea Bluetooth a devenit extrem de importanta inca de pe iPhone 7, cand Apple a eliminat mufa pentru casti. Daca aveti probleme cu Bluetooth pentru iPhone 8 inseamna ca nu va puteti asculta muzica preferata la casti. Daca inca intampinati probleme cu Bluetooth pentru iPhone 8, iata cum sa procedati:

  • Incercati sa uitati dispozitivul (ne) asociat.
  • Accesati Setari> Bluetooth.
  • Atingeti pe pictograma „i” de langa dispozitivul cu probleme.
  • Atingeti pe „uitati acest dispozitiv” (este a doua optiune din partea de sus, chiar sub „deconectati” si confirmati atingand „uitati dispozitivul” din partea de jos a ecranului.
  • Permiteti telefonului dvs. sa gaseasca din nou dispozitivul si incercati sa asociati.

Resetati setarile de retea

Daca pasul de mai sus nu va rezolvat problemele Bluetooth pe iPhone 8, puteti incerca sa va resetati setarile de retea. In cazul in care nici in acest fel nu se remediaza problema, atunci cu siguranta prea multe lucruri nu mai aveti de facut.

Daca telefonul este inca in garantie, il puteti duce la magazinul de unde l-ati cumparat pentru a fi trimis in service. Nu veti plati reparatia pentru ca aveti garantie, dar dureaza cel putin 14 zile pana primiti telefonul.

Puteti sa duceti pe cont propriu telefonul intr-un service gsm pentru remedierea problemei. In acest caz, veti pierde garantia, dar veti avea telefonul reparat mai repede.

0 Shares
You May Also Like