Prezentare-Samsung-Galaxy-A8s

Prezentare Samsung Galaxy A8s

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta, fiecare persoana care are nevoie de un nou smartphone, ia in considerare cele mai noi telefoane mobile Samsung, iar acest lucru este cat se poate de firesc in conditiile in care Samsung este cel mai renumit producator de telefoane mobile de pe piata.

Samsung isi impresioneaza mereu utilizatorii datorita telefoanelor foarte performante pe care le scoate pe piata, iar aici discutam despre dispozitivele din gama Galaxy S, dar si despre dispozitivele din gama Galaxy Note.

Aceste dispozitive, pe langa performantele incredibile, sunt renumite si datorita preturilor foarte mari. Samsung scoate pe piata insa si telefoane cu preturi medii, precum Samsung Galaxy A8s, despre care vom discuta in urmatoarele randuri.

Samsung Galaxy A8s a fost dezvaluit de ceva timp, iar dispozitivul impresioneaza cu un design pe tot ecranul Infinity-O si cu o camera tripla, insa mai multe detalii despre acest dispozitiv veti afla in randurile care urmeaza.

Samsung a prezentat primul telefon cu un afisaj Infinity-O – un design pe tot ecranul cu o gaura lata de 6,7 mm pentru a gazdui camera frontala. Noul design, care a fost dezvaluit, permite smartphone-urilor sa aiba un design aproape cu adevarat de extrem. Grilele pentru difuzoare, senzorii de proximitate si lumina ambientala adapostiti in luna pe alte telefoane Samsung sunt stoarse in sasiu sau incorporate in spatele afisajului in smartphone-uri in stil Infinity-O.

Caracteristica principala a Galaxy A8s este fara indoiala ecranul sau de 6,4 inci, cu Infinity-O – denumit astfel datorita formei decupate pentru camera – design. Acest panou LCD extrem de margine are o rezolutie de 2340 x 1080 pixeli.

Pe langa designul care nu a fost vazut niciodata, acest telefon de la gama medie de la Samsung este o afacere destul de standard. Alimentat de un Qualcomm Snapdragon 710, cuplat fie cu 6 GB, fie cu 8 GB RAM si cu 128 GB stocare la bord, este un dispozitiv cu adevarat ideal pentru pretul sau. Cu toate acestea, capacitatea de stocare insa, poate fi extinsa cu 512 GB de expansiune prin microSD.

In partea din spate a receptorului, exista aceeasi configuratie cu camera tripla ca Galaxy A7, ceea ce inseamna ca va exista un obiectiv principal de 24MP f / 1,7, un teleobiectiv de 10MP f / 2,4 si un senzor de adancime de 5MP f / 2,2. In ceea ce priveste camera selfie adapostita in interiorul decupajului, aceasta are un senzor de 24 megapixeli.

Exista, de asemenea, un scanner de amprenta montat pe spate, o baterie de 3.400mAh cu suport pentru incarcare rapida prin USB-C si Android 8.1. Samsung Galaxy A8s va fi livrat in culori albastre, verzi si gri.

Samsung Galaxy A8s este asadar un smartphone scose pe piata de catre cel mai renumit producator de smarpthone-uri. Dispozitivul dispune de specificatii tehnice impresionante, si chiar daca cele din gama Galaxy S, sau cele din gama Galaxy Note, au specificatii superioare, si Galaxy A8s poate face fata fara probleme celor mai exigente cerinte, venite din partea celor mai exigenti utilizatori de telefoane mobile Android.

0 Shares
You May Also Like