Pentru cine este recomandata ridicarea sanilor?

Pentru cine este recomandata ridicarea sanilor?

0 Shares
0
0
0

Liftintul de san, sau mastopexia, este o interventie chirurgicala care poate sa fie efectuata de catre renumitul Dr Renert, si are ca si principal obiectiv infrumusetarea sanului datorita unei conturari mai senzuale a acestuia.

Din cauza gravitatiei, sanii isi pierd elasticitatea si forma tanara, iar odata cu trecerea anilor, sanii incep sa fie tot mai lasati. Deasemena, odata cu perima sarcina, si cu alaptarea, sau cu scaderea brusca in greutate, sanii se lasa din ce in ce mai mult.

Femeile care nu mai sunt multumite de felul in care arata sanii lor, pot alege sa se consulte cu un medic specialist, si sa ii explice acestuia ce nu le place la sanii lor, ce schimbari isi doresc, si mai trebuie sa spuna exact cum isi doresc ca dupa interventia chirurgicala sa arate sanii lor.

Este foarte important ca viitoarele paciente sa se consulte cu chirurgii plasticieni, pentru ca acestia vor veni cu cele mai eficiente solutii.

Femeile care au sanii lasati odata cu trecerea timpului, femeile care dupa sarcina observa faptul ca pielea a devenit mai intanisa, femeile care au mamelonul indreptat in jos, acele doamne care sunt multumite de dimensiunile sanilor, insa care isi doresc sani mai fermi, sau femeile care au sanii mici, pot sa aleaga sa opteze pentru o astfel de interventie chirurgicala.

Este foarte important de mentionat faptul ca inaintea interventiei chirurgicale, medicul chirurg estetician, le va recomanda femeilor sa faca anumite analize medicale, cum ar fi de exemplu o mamografie, o ecografie, plus analizele de sange, pentru a fi totul in regula inainte de inceperea interventiei chirurgicale.

Consultatia, este apoi momentul in care femeile trebuie sa explice exact ce isi doresc de la sanii lor, iar apoi vor primi cateva sfaturi si indrumari, chiar si cu privire la alimentatie, de la medic, dar vor primi si sfaturi despre cum trebuie sa se auto ingrijeasca.

Referitor la acest tip de interventie chirurgicala, trebuie stiut faptul ca de obicei se prefera anestezia generala, pentru a nu se simti nici un pic de durere pe toata durata operatiei. In acest caz, pacientele vor fi supravegheate de catre medicul anestezist.

O asemenea interventie chirurgicala poate sa dureze intre una si doua ore, in functie de cat de ampla este operatia.

Privind tehnica utilizata de catre chirurgul estetician, aici trebuie mentionat faptul ca acesta va folosi o incizie in jurul areolei, si va define apoi pozitia ulterioara a mamelonului. Incizia se va extinde vertical din centrul mamelonului inspre pliul dintre san si peretele toracic.

Totodata, va fi eliminat excesul de piele, iar tesutul sanului va fi ridicat, in timp ce pielea care era deasupra mamelonului va fi coborata si asezata in pozitia adecvata, iar astfel sanul va obtine forma ideala.

Odata efectuata operatia, va trebui aplicata o compresa si un bandaj pe san, iar deasupra pansamentului va putea fi purtat fara probleme sutienul medical. Mai apoi, dupa cateva zile, acesta va putea sa fie inlocuit cu un sutien de sustinere.

Ei bine, aceste detalii sunt foarte importante si trebuie cunoscute de catre toate femeile care isi doresc sa opteze pentru acest tip de interventie chirurgicala.

 

0 Shares
You May Also Like