O-alegere-inteleapta-filtrul-separator-de-namol-Sentinel
O alegere inteleapta- filtrul separator de namol Sentinel!

O alegere inteleapta- filtrul separator de namol Sentinel!

0 Shares
0
0
0

O-alegere-inteleapta-filtrul-separator-de-namol-SentinelApa recirculata in interiorul unei centrale termice este de cele mai multe ori motivul pentru care se defecteaza instalatiile aferente centralelor termice.

Protectia centralei termice este foarte importanta din acest punct de vedere, drept pentru care utilizarea unui filtru separator de namol Sentinel reprezinta o adevarata gura de aer pentru aceste dispozitive, datorita noii si inovativei tehnologii Quadra Cyclone.

Si cum stim ca investitia intr-o centrala termica de calitate presupune si un oarecare efort financiar, filtrul de apa despre care vom vorbi este mai mult decat accesibil oricui.

Ce este deosebit la aceasta noua tehnologie Quadra Core? Ei bine asa cum ii spune si numele, tehnologia foloseste 4 cicloane adevarate si 4 magneti, asezati conform unei scheme strategice, astfel incat sa se poata realiza disiparea resturilor magnetice si nemagnetice, a namolurilor si a altor particule continute de apa.

Practic filtru magnetic Sentinel Eliminator este primul care foloseste aceasta tehnologie, a caror rezultate sunt cu adevarat vizibile si mai ales benefice.

Ce face de fapt acest filtru separator de namol Sentinel Eliminator Quadra Cyclone? Acest filtru de apa colecteaza particulele magnetice si non-magnetice, mentinand un flux constant si continuu de apa, chiar si atunci cand camera de colectare este plina. Astfel este prelungita durata de viata a centralei termice, reducand cheltuielile ce ar putea implica eventuale reparatii.

Filtrul separator magnetic Sentinel Eliminator Quadra Cyclone poate fi montat in plan vertical sau orizontal, in functie de spatiul tehnologic alocat, are o inaltime de 11 cm si o greutate de 1,5 kg. Produsul contine 3 robineti, diametrul cu tot cu racorduri este de 25 cm, diametrul filtrului este de 15 cm, iar conexiunea filetului interior este de 3/4.

Acest filtrul magnetic Sentinel Eliminator Quadra Cyclone nu necesita sisteme complexe de montaj si amenajare, si este dotat cu o optiune de scurgere a reziduurilor prin valva, ceea ce il face usor de curatat si de intretinut.

Acest produs este cu adevarat deosebit de util pentru detinatorii de centrale termice care isi doresc un plus de siguranta in ceea ce priveste depunerile si reziduurile care pot afecta aceste produse. Depunerile o data formate sunt destul de greu de indepartat, de aceea este indicat sa utilizam un filtru de apa potrivit, care sa ne poata scuti de aceste griji.

Magazinul din care pot fi achizitionate aceste filtre de apa este www.shop-einstal.ro, un magazin in care orice produs din domeniul instalatiilor poate fi gasit. Acest magazin are cele mai bune oferte la produse destinate ingrijirii instalatiilor caselor noastre, iar produsele oferite sunt de cea mai buna calitate, de la producatori de renume, de care este practic imposibil sa nu fi auzit.

Un astfel de filtru de apa iti poate garanta linistea din punct de vedere al reziduurilor si al depunerilor in ceea ce priveste centralele termice, luru care iti va spori confortul pentru cat mai mult timp, in interiorul caminului tau. Asadar, daca ai o centrala termica, atunci alege un filtru de apa potrivit, in speta filtrul magnetic Sentinel Eliminator Quadra Cyclone, a carui tehnologie noua sa te poata cuceri definitiv.

0 Shares
You May Also Like