Motive pentru care ar trebui să faci cadou experiențe în loc de obiecte

0 Shares
0
0
0

Unul dintre motivele pentru care oamenii aleg să dăruiască obiecte şi nu experienţe este cât de înrădăcinate sunt cadourile-obiecte în mintea noastră. Mulți dintre noi pur şi simplu nu ne dăm seama că experiențele cadou sunt o opțiune.

Iată în continuare câteva motive pentru a face cadou experiențe în loc de obiecte materiale.

1. Sunt mai mult decât un cadou

Experiențele cadou sunt atât de interesante pentru că sunt diferite. Aceste tipuri de cadouri par atât de semnificative și, de obicei, sunt o surpriză! În funcție de experiența aleasă, vei oferi acelei persoane mai mult de un cadou.

Când oferi cadou experiența, destinatarul cadoului va fi atât de încântat. Apoi, există anticiparea și entuziasmul de a aștepta experienţa respectivă. Iar în cele din urmă, persoana va ajunge să experimenteze efectiv cadoul și să creeze amintiri de durată.

2. Oferă mai multă valoare reală decât darurile fizice

Cadourile experiențe sunt mult mai valoroase – atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere al satisfacţiei.

Un cadou fizic ar putea părea mai accesibil pe moment. Dar sunt și alți factori implicați! Când oferi cuiva un cadou, vrei să creezi ceva special și să-i arăți cât de mult îți pasă. Experiențele cadou sunt modalitatea perfectă de a face asta. Și pe termen lung, majoritatea oamenilor ajung să vadă experiențele cadou ca fiind mai valoroase din toate punctele de vedere!

3. Sunt de natură socială

Spre deosebire de desfacerea unui cadou fizic, experiențele cadou sunt adesea o experiență cu adevărat socială. Când achiziţionezi o experiență cadou, probabil că o planifici pentru tine și acea persoană, sau pentru persoană și altcineva sau pentru un întreg grup. În special în cazul unor activități distractive precum cursuri de gătit sau degustări de vinuri, lucrurile sunt atât de distractive! Întregul tău grup va putea crea împreună experiențe și amintiri comune uimitoare. Acest lucru ajută la formarea unor relații mai profunde, ceea ce ne face mai fericiți pe termen lung.

4. Sunt unice și ies în evidență

Dacă vrei să arăți cuiva drag cât de mult îți pasă, experiențele sunt calea de urmat. Un motiv este că, în cazul cadourilor fizice, ne comparăm în mod natural cu ceilalți. Există întotdeauna ceva mai nou, mai scump sau mai avansat. Dar comparația fură de fapt toată bucuria. Experiențele cadou nu creează această problemă!

5. Ne ajută să creăm amintiri durabile

Crearea de amintiri durabile este unul dintre cele mai mari beneficii ale experiențelor cadou.

Este adevărat că darurile fizice pot dura „mai mult” în timp decât experiențele. Dar amintirile puternice create în timpul experiențelor pot dura cu adevărat toată viața!

Concluzie

Oferirea de cadouri este unul dintre cele mai bune aspecte ale oricărui eveniment, iar cadourile experienţe pot face totul mult mai plăcut. Dacă un prieten visează să fie un maestru bucătar, un curs de gătit ar putea fi o alegere excelentă. Dacă mamei tale îi place vinul, încearcă un eveniment de degustare. Dacă sora ta are nevoie disperată de îngrijire personală, o zi de spa este întotdeauna o idee bună! Nu e nevoie să baţi magazinele, nu rişti să nu i se potrivească mărimea bluzei sau să nu îi placă culoarea rujului. Sunt o mulţime de magazine online de unde poţi cumpara vouchere pentru cadouri experienţe. Iar ca să mergi la sigur, alege experiente si activitati in Brasov. Cu o destinaţie ca aceasta, nu ai cum să dai greş.

0 Shares
You May Also Like