Lazi din plastic pentru distributia cu amanuntul

Lazi din plastic pentru distributia cu amanuntul

0 Shares
0
0
0

Distributia cu amanuntul, dupa cum probabil bine stiti, se refera la ultimii pasi de parcurs pentru produse, pana la raft.

Este deosebit de important ca produsele care ajung la raft, fie ca discutam despre fructe si legume, sau alte cele, sa fie depozitate si transportate in cutii de calitate superioara, precum cele de la Schoeller Allibert, iar pentru mai multe detalii puteti accesa https://www.schoellerallibert.com/ro/markets/retail/, pentru a descoperi tipul de cutii si lazi din plastic de care aveti nevoie.

Lazi din plastic pentru industria panificatiei

In industria de panificatie, cantitati mari de paine proaspat coapte, cozonaci, cornuri, sau chifle si alte produse de panificatie; le-au creat producatorilor mari probleme in ceea ce priveste depozitarea si expedierea. Aceasta provocare a fost rezolvata insa de utilizarea lazilor de plastic.

Desi nu sunt deosebit de grele, produsele coapte sunt sensibile la daune daca sunt ambalate prea strans, atunci cand intra in contact cu umiditatea si sunt supuse ciupercii si mucegaiului. Produsele coapte sunt, de asemenea, voluminoase si necesita mult spatiu cu minim de stivuire.

Solutia la provocarile cu care se confrunta industria de panificatie este intampinata de o lada usoara din plastic. Aceasta lazi de plastic poate transporta sarcini voluminoase, se pot stivui fara a deteriora continutul si permit ca ambalajul produsului sa fie vizibil.

Cand sunt goale, aceste lazi din plastic pot fi de-asemenea stivuite pentru a reduce cantitatea de spatiu de depozitare, si pentru a reduce cantitatea de pardoseala necesara depozitarii.

In ceea ce priveste aspectul, lazile din plastic au suprafete netede, sunt usor de curatat si nu au margini aspre care pot rupe ambalajele, spre deosebire de lazile de lemn care au cuie si aschii care vor creste probabilitatea de deteriorare a marfurilor.

Aspectul lazilor din plastic este de asemenea, foarte atractiv, datorita gamei largi de culori si a logo-urilor companiei care pot fi vizibile cu mare usurinta; si ii pot incuraja pe cumparatori sa isi cumpere produsele direct din lazi.

Utilizarea inovatoare a cutiei pliabile de plastic ajuta la depozitarea compacta atunci cand nu este utilizata si se deschide cu usurinta atunci cand este nevoie.

Carcasa pliabila din plastic a unei astfel de cutii, este rezistenta, este de-asemenea usoara, solida si poate permite circulatia aerului daca este nevoie. Carcasa pliabila din plastic, are manere usor de prins, si este usor de manevrat manual sau pe o linie de umplere complet automatizata.

Reutilizarea lazilor din plastic este eficienta si in ceea ce priveste costurile de achizitie. Acesta elimina achizitiile interminabile de carton.

Reutilizarea lazilor din plastic contribuie la prevenirea incalzirii globale prin reducerea utilizarii copacilor pentru cutii de lemn sau realizarea de cutii de carton.

Lazile din plastic reciclabile pot elimina costurile de eliminare care sunt in continua crestere, in special in tarile cu resurse limitate. Utilizarea lazilor de plastic creste resursele de lemn.

Lazi din plastic pentru industria produselor lactate

In ceea ce priveste lazile din plastic ideale pentru industria produselor lactate, acestea sunt fabricate din polietilena de inalta densitate, care este un material rezistent si de cea mai buna calitate.

Lazile din plastic ideale pentru aceasta industrie, pot fi folosite de la inceput si pana la etapa finala a procesului de manipulare a materialelor, de la fermieri la afisarea pe rafturile supermarketurilor.

Cutiile din plastic pentru lactate sunt suficient de puternice pentru a face fata procesului pe care il presupune manipularea si transportul produselor lactate. Cartonul este usor si poate fi deteriorat daca se potriveste cu o sarcina grea.

Cutiile din plastic pot face fata echipamentelor automate de stivuire, spalarii la inalta presiune, sterilizarii si schimbarilor mari de temperatura. Aceste cerinte nu pot fi indeplinite de lazile din lemn sau de cartoanele sensibile la spalare, care nu pot fi incorporate in linia de prelucrare si care sunt sensibile la schimbarile de temperatura.

Cutiile din plastic utilizate pentru depozitarea sticlelor au fost concepute pentru a mentine sticlele curate si pentru a preveni deteriorarea sticlelor si a continutului, in timp ce lazile sunt stivuite in tranzit, ceea ce duce la o usurinta de incarcare, stivuire si depozitare.

Lazile din plastic au suprafete netede si sunt uniforme prevenind deteriorarea continutului. Ele elimina capcanele de murdarie si faciliteaza curatarea, indiferent de marime.

Utilizarea inovatoare a lazi pliabile din plastic inseamna ca pot fi depozitate compact atunci cand nu sunt utilizate, si usor deschise atunci cand este nevoie. Carcasa pliabila din plastic este rezistenta, usoara, solida, iar la nevoie, permite circulatia aerului. Carcasa pliabila din plastic are manere de prindere si este usor de manevrat manual.

Reutilizarea lazilor din plastic este rentabila, deoarece elimina achizitiile interminabile de carton sau cutii de lemn. Reutilizarea lazilor de plastic contribuie la prevenirea incalzirii globale prin reducerea utilizarii copacilor pentru cutii din lemn sau carton.

Acestea sunt doar doua exemple in care cutiile si lazile din plastic sunt mult mai eficiente decat cele din lemn sau carton. Puteti gasi solutii ideale de depozitare si transport in functie de necesitatile dvs., la Schoeller Allibert.

 

0 Shares
You May Also Like