Îți dorești unghii perfecte – tu și restul femeilor. Cum să fii diferită și ce produse Nolia să alegi

0 Shares
0
0
0

Orice femeie își dorește să iasă în evidență, să fie o prezență după care unii sau chiar și unele întorc privirea. Poate că nu ceri prea multe, dar ce faci pentru asta? Unghiile tale spre exemplu, cele care oricum sunt în radarul oricui, pot fi cele care îți salvează look-ul banal sau prea simplu.

Știi cum se spune, ai nevoie  nu doar de produse de calitate pentru unghii perfecte. Învață baza în ceea ce privește manichiura și alege oje atractive din stocul Nolia Shop. De aici își fac aprovizionarea saloanele de profil, tehnicienii proteziști de unghii. Îți poți alege produsele de calitate germană care te vor ajuta să realizezi acea manichură perfectă, rezistentă și atractivă.

Top produse de care ai nevoie, chiar dacă nu ești profesionistă în domeniu

Chiar dacă mai ai de învățat, dacă ești în curs de perfecționare în tot ce înseamnă acest domeniu, asta nu înseamnă că trebuie să te mulțumești cu produse de orice fel.

Fără excepție alege pe cele profesionale. Acestea sunt mai ușor de găsit, la Nolia Shop. Poate că în trecut acestea erau disponibile exclusiv pentru cei din domeniu, accesul era limitat publicului larg și depindeai de furnizori. Astfel de bariere nu mai există.

Rețeta unor unghii perfecte:

  • Oje semipermanente

Oja semipermanentă este cunoscută pentru proprietățile sale, ca fiind mai practică la capitolul rezistență. Alege culorile care te reprezintă și preferă aplicarea acestui tip de ojă, fără rezerve. Ține cont de faptul că ulterior poți face orice muncă casnică fără să te mai preocupe micile imperfecțiuni ce apar pe unghii, oja crăpată sau sărită. Vei reface manichiura doar pentru că unghia naturală crește și trebuie să refaci aplicarea ojei pe suprafața unghiei.

  • Lampa UV

Fie că alegi manichiura cu gel sau doar aplicarea de ojă semipermanentă, ai nevoie de o lampă UV, pentru polimerizare. Dacă aceasta nu este eficientă, îți îngreunezi munca singură. Descoperă de asemenea o linie profesională a acestor produse, de la această sursă.

  • Instrumente

Poate că de aici trebuie să începem. Ai unghii perfecte, dacă mai întâi de toate le dai o formă simetrică și le pregătești corect. Ai diverse pile și bituri, diverse consumabile și instrumentare la Nolia Shop.

Acum este și o promoție activă la Nolia, super summer sale, cu reduceri de până la 60% la o gama variată de produse. Descoperă ce ai nevoie aici și cumpără la un preț cum nu sperai.

0 Shares
You May Also Like