Iphone 7

Iphone 7

0 Shares
0
0
0

Dispozitivul iPhone 7 este primul scos pe piata de catre compania Apple, dupa modelul iPhone 6S, si vine in intampinarea utilizatorilor cu un design mult mai rafinat. Telefonul poate fi gasit in diferite culori precum negru mat sau negru lucios, dar si auriu sau argintiu.

In ciuda faptului ca a aparut pe piata de doi ani de zile (in anul 2016), terminalul iPhone 7 se afla inca in topul preferintelor fanilor Apple, care considera ca decat sa isi cumpere un telefon cu Android lansat in anul 2018, mai bine raman la modelul iPhone 7 din anul 2016.

Una dintre cele mai bune vesti pentru cei care isi doresc un model iPhone 7, este aceea ca telefonul dispune de o baterie iPhone 7 care rezista mai mult timp incarcata (cu aproximativ 2 ore mai mult) decat bateria modelului precedent scos pe piata de catre Apple (iPhone 6S).

Display-ul modelului iPhone 7 este unul fin si de o inalta calitate, si usor imbunatatit, astfel incat in comparatie cu modelul iPhone 6S, modelul iPhone 7 are un ecran cu 25% mai luminos si mai stralucitor.

O alta imbunatatire a modelului iPhone 7 in comparatie cu iPhone 6S, este legata de imbunatatirea functiei 3D Touch, ceea ce inseamna ca modelul iPhone 7 este mult mai precis referitor la presiunea exercitata cu degetele. Din acest motiv, telefonul raspunde mai bine comenzilor primite.

Mai mult decat atat, tot in comparatie cu modelul precedent, iPhone 7 vine cu un senzor Touch ID nou, care recunoaste mult mai rapid amprenta in comparatie cu iPhone 6S dar si cu alte modele de pe piata.

Camera foto de 12 MP cu zoom optic 2x si digital de 10 x, reprezinta motivul pentru care pozele facute cu iPhone 7 sunt de o claritate incredibila. Aceasta camera performanta mai este dotata si cu un stabilizator de imagine care contribuie la obtinerea unor poze de cea mai buna calitate, dar si la inregistrari video fara tremuraturi.

In comparatie cu modelele precedente scoase pe piata de catre Apple, trebuie mentionat faptul ca iPhone 7 este mai rezistent la apa si praf, insa nu trebuie ca telefonul sa fie neglijat. Tocmai de aceea ar fi indicat ca acesta sa fie pastrat intr-o husa iPhone 7 care asigura protectia totala a telefonului.

Nu trebuie sa uitam nici de conectivitatea wifi a telefonului care este una excelenta, si nici de faptul ca terminalul este unul foarte rapid, care are deasemenea si o calitate superioara a sunetului (care este stereo).

Ei bine, tinand cont de aceste aspecte, este firesc ca utilizatorii de iPhone care detin un model mai vechi, sa isi doreasca sa faca trecerea la un asemenea model. Deasemenea, exista si utilizatori care decat sa isi aleaga un model cu Android, mai bine prefera un model iPhone 7, care a aparut pe piata acum 2 ani.

De atunci insa, au aparut modele precum iPhone 8, iPhone 8 Plus sau iPhone X, insa care au preturi foarte mari, asa ca multi utilizatori iPhone prefera inca sa ramana la terminalele iPhone 7.

0 Shares
You May Also Like