Intrebari frecvente despre casele de amanet

Intrebari frecvente despre casele de amanet

0 Shares
0
0
0

Persoanele care apeleaza la amanet auto au in general o serie de intrebari la care si-ar dori sa primeasca raspuns. Venim in ajutorul lor cu raspunsuri la astfel de intrebari pentru ca procesul de amanetare sa fie mult mai usor.

Pe ce perioada pot face imprumutul?

Aceasta perioada este de trei luni la majoritatea caselor de amanet, dar poate fi prelungita in orice moment in schimbul platii dobanzii pe intreaga perioada. La o luna dupa expirarea perioadei, casa de amanet poate dispune de obiect. De cele mai multe ori obiectul este vandut sau scos la licitatie. Daca obiectul ipotecar genereaza mai multe venituri decat cele estimate anterior, atunci aceste venituri suplimentare apartin proprietarului initial.

Ce cerinte trebuie sa indeplinesc pentru a putea primi ajutor de la casa de amanet?

Este complet necomplicat sa contractezi un credit de la casele de amanet. Nu exista multe conditii care trebuie indeplinite pentru a obtine un astfel de credit.

In principiu, este suficient sa aduci un obiect de valoare, cum ar fi bijuterii, ceasuri sau tehnologie la una dintre sucursalele casei de amanet. Pentru masini sunt necesare si toate actele aferente care sa dovedeasca faptul ca proprietarul amaneteaza masina si ca aceasta nu este furata sau pe numele altei persoane.

Este de asemenea important ca persoana interesata de imprumut sa vina cu un act de identitate si sa aiba minim 18 ani.

De ce trebuie sa aduc un act de identitate?

Deoarece casele de amanet trebuie sa se asigure ca cel care doreste un imprimut este, de asemenea, proprietarul articolului care va fi gajat. Prin urmare, este instituit un contract de gaj in care este inregistrata identitatea gajului. Datele sunt stocate discret si sigur in amanet. Nici o informatie nu va fi transferat datele catre terti.

Pana la urma la amanet ai nevoie doar de un buletin cu care sa poti fi inregistrat ca proprietar al bunului amanetat spre deosebire de banci unde ai nevoie de mult mai multe acte si hartii.

Pentru cine este potrivit un credit la amanet?

Un astfel de imprumut este potrivit pentru toti. La urma urmei, un credit la amanet este una dintre cele mai rapide si necomplicate modalitati de a obtine un imprumut in numerar.

Fara sa asteptati mult si fara sa completati chestionare vaste, puteti obtine rapid o suma in functie de valoarea unui articol care trebuie sa fie gajat, pentru a putea rezolva anumite probleme rapid si eficient. Nu aveti nevoie de dovada venitului, de informatii ANAF despre impozite si nici nu vi se impun obligatii de plata in rate pe o perioada lunga de timp.

Astfel, un imprumut obtinut la casa de amanet este potrivit pentru toata lumea – de la studenti si pana la parinti, angajati sau pensionari. Este important doar sa exista un obiect de valoare pentru care sa fie platita suma dorita.

Tinand cont de toate aceste aspecte este important de observat faptul ca la o casa de amanet banii doriti pot fi obtinuti rapid si eficient.

0 Shares
You May Also Like