Importanta scaunului de birou

Importanta scaunului de birou

0 Shares
0
0
0

Pentru persoanele care isi desfasoara activitatea la birou, importanta scaunului de birou este foarte mare, iar randurile urmatoare ale acestui articol, va ofera o multime de argumente in acest sens.

Asadar, in primul rand este important sa va ganditi bine la raspunsul pentru urmatoarele intrebari. Va confruntati cu dureri de spate usoare sau severe, de cand lucrati la birou? Va doare gatul sau simtiti o durere a umerilor si a bratelor? Ati constatat ca nu mai aveti o postura corecta de cand lucrati la birou?

Ei bine, acestea sunt doar cateva intrebari pentru care daca raspunsul este da, atunci in mod evident, scaunul de birou pe care il folositi, este vinovat.

Asadar, incepem prin a va spune ca in cazul in care scaunul de birou pe care il folositi, nu este potrivit nevoilor dvs., atunci veti avea o postura incorecta. Ce inseamna acest lucru? Ei bine, in primul rand, o postura incorecta inseamna ca puneti presiune pe coloana vertebrala, ceea ce cu siguranta va afecteaza coloana si postura.

Apoi, un scaun de birou care nu va ofera confortul de care aveti nevoie, datorita posturii incorecte va provoaca dureri de spate. Spatele are nevoie de sprijin, mai ales atunci cand lucrati cate 8 ore sau chiar mai mult la birou, in fiecare zi. In conditiile in care nu va sprijiniti atat de mult timp spatele, este cat se poate de firesc, sa va confruntati cu dureri de spate.

Fireste, aceste dureri de spate provocate de pozitia incorecta pe scaunul de birou (datorita faptului ca nu folositi un scaun potrivit), pot fi tratate. Veti avea insa nevoie de mult timp liber pentru a participa la sedinte de chiropractica, la masaj si la diferite alte terapii. In plus, pe langa timp liber, veti avea nevoie si de bani pentru a va plati aceste terapii care va scapa de durerea de spate.

Mergem mai departe si discutam putin despre durerea mainilor si a umerilor, si incepem prin a spune ca nu este firesc sa aveti parte de astfel de dureri daca lucrati la birou, si daca folositi un scaun de cea mai buna calitate.

In cazul in care scaunul insa nu este prevazut cu cotiere, sau are cotiere dar acestea nu sunt reglabile, nu va puteti bucura de cel mai bun confort.

Indreptati-va atentia de exemplu spre diferitele modele de scaune online de la TopScaune, care au atat spatarul reglabil cat si cotierele reglabile, si nu veti mai avea parte de durere. Cotierele pot fi reglate astfel incat sa va sprijiniti bratele cand folositi tastatura calculatorului sau a laptopului.

In aceste conditii, daca aveti sprijin pentru brate oferit de catre scaunul de birou, nu mai aplicati presiune nici pe brate si nici pe umeri. Acesta este un mare avantaj pentru ca in cazul in care nu aplicati presiune pe brate si umeri, nu veti mai avea parte de durere in aceste zone ale corpului.

In ceea ce priveste durerile de gat si durerile de cap, lucrurile sunt la fel de simple. Un scaun care nu este prevazut cu tetiera care sa ofere suport pentru cap si gat, va provoaca astfel de dureri. De ce? Pentru ca nu aveti posibilitatea de a va sprijini si de a va relaxa capul si gatul in timp ce munciti.

Daca alegeti unul dintre scaunele de la magazinul Top Scaune in schimb, veti obtine un scaun cu spate reglabil, inaltime reglabila, cotiere reglabile si tetiera reglabila. Acest lucru inseamna ca aveti parte de confortul de care aveti nevoie, iar sanatatea nu va mai este pusa in pericol, nu veti mai dezvolta o postura incorecta si va veti desfasura activitatea in cele mai bune conditii.

0 Shares
You May Also Like