Geci din piele pentru femei

Geci din piele pentru femei

0 Shares
0
0
0

Se stie faptul ca pentru fiecare femeie imaginea are un rol foarte important, asa ca este evident motivul pentru care fiecare femeie isi alege de fiecare data cu mare grija tinuta.

 

Ei bine, atunci cand isi aleg articolele de vestimentatie, doamnele si domnisoarele isi indreapta atentia si spre gecile din piele, care le pot completa perfect tinuta, chiar daca alegerea unui astfel de articol de vestimentatie poate fi numita “misiune complicata”. Ei bine, in continuare vom vedea care sunt cele mai importante detalii de care ar trebui sa tina cont femeile pentru a-si alege o asemenea piesa vestimentara.

Tipul de piele

Atunci cand intentionati sa va alegeti o asemenea geaca trebuie sa tineti cont de tipul de piele deoarece acesta poate varia dramatic. Exista gecipiele Concepto realizate din piele naturala, dar exista si geci din piele sintetica, iar dvs. ar fi indicat sa va indreptati atentia spre cele din piele naturala.

Unele sunt destul de groase in timp ce altele sunt mult mai subtiri, unele sunt mai moi in timp ce altele sunt mai dure, unele sunt mai stralucitoare in timp ce altele nu prea stralucesc, asa ca este foarte important sa tineti cont de aceste detalii care sunt influentate de tipul pielii folosit la confectionarea gecii.

Mergand la o piele care are o textura subtila inseamna ca geaca va va veni bine si o veti putea purta tot timpul.

Durata de viata a gecii

Durata de viata a gecii reprezinta un aspect foarte important pe care trebuie sa il aveti in vedere atunci cand vreti sa va cumparati un astfel de articol de vestimentatie. In cazul in care intentionati sa folositi geaca si anul viitor, si peste doi ani sau chiar peste mai multi ani, atunci trebuie sa va alegeti o geaca din piele naturala, pentru ca acestea au o durata de viata indelungata.

Daca doriti o geaca din piele pe care sa o purtati doar un sezon, maxim doua sezoane, atunci va puteti indrepta atentia si spre o geaca din piele sintetica, desi nu discutam despre aceiasi calitate. Totusi, pielea sintetica este mult mai ieftina in comparatie cu pielea naturala.

Culoarea gecii

Asigurati-va ca verificati culoarea articolului de vestinemtatie. O greseala facuta aici ar putea fi alegerea unei jachete de piele perfecta care sa ramana asezata in garderoba, deoarece nu se potriveste deloc cu restul accesoriilor. Daca gasiti un articol de vestimentatie din piele neutru, adica negru, atunci il puteti cumpara fara probleme.

Alinierea

Umerii trebuie sa se alinieze perfect si sa creeze structura. Cu exceptia cazului in care veti opta pentru un stil prietenos supradimensionat, caz in care presupun ca ati bifat deja gasirea jachetei de piele perfecta, apoi asigurati-va ca umerii nu stau prea largi. Daca ei stau prea ingust, atunci trebuie sa va alegeti geaca din piele cu o marime mai mare deoarece probabil ca nu veti putea sa va miscati bratele.

Captuseala

Verificati intotdeauna sa va asigurati ca articolul de vestimentatie este captusit. Captuseala ar trebui sa fie, de asemenea, nedescriptibila si sa nu concureze sau sa se ciocneasca cu jacheta in sine.

0 Shares
You May Also Like