Fotografii pentru Instagram: editarea perfecta

Fotografii pentru Instagram: editarea perfecta

0 Shares
0
0
0

Instagram este mai popular ca oricand, iar editarea perfecta a fotografiilor a devenit esentiala pentru ca profilul tau sa iasa in evidenta. In timp ce orice fotograf va petrece, fara indoiala, ore intregi cercetand cea mai buna marca de camere si obiective Fuji, este de asemenea bine sa stii ce aplicatii de telefoane mobile de inalta calitate sunt disponibile pentru editarea fotografiilor din mers.

Ține cont de faptul că telefonul, la fel ca și un laptop poate fi afectat de aplicațiile pe care le încarci, iar dacă vei alege ceva care nu este recomandat de specialiști, cel mai probabil va trebui să mergi cu el la un service de reparații telefoane.

Snapseed

Cu Snapseed obtii functiile software-ului profesional pe telefonul tau smartphone. Aplicatiile ofera o serie de filtre si efecte de amestecare unice, dar majoritatea fotografilor il folosesc pentru instrumentele sale de tip Photoshop, cum ar fi ambianta, reglarea selectiva si instrumentul de pensulare. Editarea presetarilor si a filtrelor personalizate poate fi, de asemenea, salvata si aplicata ulterior fotografiilor, facand crearea unei estetici consistente super usoara si rapida.

VSCO

VSCO este in mod constant evaluat de fotografi drept una dintre cele mai bune aplicatii de editare a fotografiilor Instagram, in mare parte datorita filtrelor sale de inalta calitate.

Aplicatia este atat de populara incat hashtag-ul de marca #vscocam este unul dintre cele mai utilizate hashtaguri pe Instagram astazi! Filtrele VSCO sunt deosebit de bune pentru fotografiile in aer liber si natura, deoarece au un amestec de tonuri pline de dispozitie si luminoase, care pot ajuta la echilibrare.

Adobe Photoshop Lightroom

Aplicatia Adobe Photoshop Lightroom este indispensabila pentru oricine este serios in legatura cu arta fotografiei sau chiar pentru cei care doresc sa afle mai multe despre manipularea imaginii. Daca te joci cu aplicatia timp de cateva ore, poti invata noi abilitati si tehnici pentru a-ti imbunatati fotografiile.

Adobe Photoshop Lightroom ofera o adaptare usoara a versiunii desktop, ceea ce face posibila transformarea imaginilor standard pentru dispozitive mobile in fotografii cu adevarat impresionante.

Aplicatia vine cu o varietate de instrumente care pot fi folosite pentru a schimba aproape fiecare detaliu dintr-o imagine si, desigur, filtrele presetate sunt disponibile instantaneu.

Aplicatia include, de asemenea, o camera incorporata cu un mod profesional care iti ofera control asupra setarilor precum viteza obturatorului, balansul de alb si ISO.

Una dintre caracteristicile unice ale Adobe Photoshop Lightroom este Creative Cloud Photography Plan, in esenta un abonament lunar la Adobe care ofera urmatoarele avantaje: acces la toate mediile de oriunde, sincronizarea editarii fotografiilor pe toate dispozitivele, Photoshop CC si multe altele.

Facetune

Aceasta aplicatie tinde sa primeasca multe critici pentru ca este „o aplicatie draguta”, dar intr-adevar este mult mai mult decat atat! Spre deosebire de VSCO, care sunt aplicatii de editare foto mai generale, FaceTune este conceput special pentru editarea si perfectionarea portretelor si selfie-urilor.

Majoritatea fotografilor folosesc FaceTune pentru a estompa culorile si tonurile care nu se potrivesc cu estetica Instagram, dar are multe alte caracteristici, de la efecte subtile (cum ar fi netezirea pielii si gradarea culorilor) pana la schimbari de imagine mai dramatice, complet digitale. Un cuvant de precautie: utilizati cu usurinta aceasta aplicatie la inceput!

Foodie

Foodie este o aplicatie de camera uimitor de usor de utilizat pentru persoanele carora le place sa manance si sa le impartaseasca asta pe Instagram. Camera Foodie are o functie inteligenta care arata cea mai buna perspectiva – luand in considerare unghiul si iluminarea – din care poate fi apasat obturatorul.

Filtrele sunt adaptate pentru a reprezenta cel mai bine alimentele pe care le consumi, de la culori vii pentru deserturi pana la tonuri granuloase pentru preparate. Distribuind-o direct pe retelele de socializare, vei obtine unul dintre cei mai buni tovarasi de luat cu tine in orice aventura culinara.

0 Shares
You May Also Like