Feminitatea in dans

Feminitatea in dans

0 Shares
0
0
0

8 martie ti-a amintit atat de bine cat de feminina si dulce poti fi! Ce-ar fi sa pastram valul prin… dans? Dansul poate fi practicat la orice varsta, daca exista dorinta doar! Iar motive sa o faci, sunt o multime.

Va punem la dispozitie doar cateva dintre ele, iar odata ce veti afla de ele, va ramane doar sa va inscrieti la lectiile de dans.

Dansul dezvolta feminitatea

In special, vorbim de dansurile in pereche, unde femeia invata sa conduca si sa fie condusa. Dupa ce si-a stapanit corpul, a invatat sa isi urmeze partenerul, in viata fiecarei femei, se produc schimbari spectaculoase. Ea devine mai feminina, tandra si calma, fara sa isi piarda propriul eu.

Dansul transmite creativitatea prin limbajul corpului

In dans, ca si in orice alt sport, sunt implicate toate grupurile de muschi. Dar dansul mai e si frumos pe langa asta. Si, spre deosebire de alte sporturi, in dans, femeia nu stoarce din ea toate sucurile, ci, dimpotriva, este plina de energie si dorinta de a crea.

Dansul indeparteaza stresul si imbunatateste dispozitia

Este deosebit de util sa practice dansul, femeilor care petrec cea mai mare parte a zilei in birou si sunt inconjurate de un numar mare de oameni.

Tot stresul acumulat in timpul zilei se evapora dupa cateva miscari ritmice, pe fata apare un zambet natural, iar starea de spirit se ridica la nivelul maxim.

Dansul ajuta la mentinerea in forma

Este foarte important ca o femeie sa fie in forma buna si acest lucru este posibil datorita dansurilor. Corpul femeii devine din nou flexibil. Doar cateva lectii de dans, si se schimba chiar si mersul- devine din ce in ce mai plastic si feminin. Practicand in mod regulat dansul, puteti sa nu va mai face griji de excesul in greutate.

Dansul este o metoda foarte utila de a petrece timpul liber

Timpul este o resursa importanta si de pret. Prin urmare, este bine, ca fiecare minut al vietii sa fie implut cu evenimente interesante si utile. Dansul este una dintre cele mai bune investitii. Dupa ce ati incercat macar odata sa va petreceti timpul dansand cu familia si prietenii, veti dori sa repetati din nou.

Dansul este modalitate de a te iubi pe sine

A dansa si a a-ti vedea reflexia in oglinda nu este acelasi lucru ca si cum ti-ai vedea dimineata in oglinda. Este incantator si incomparabil. In timpul dansului, corpul femeii renaste.

Cand o femeie se iubeste, ea se accepta asa cum este, isi iubeste fiecare milimetru a corpului. Anume in dans, femeia face cunostinta cu sine si propriul corp, il intelege si il simte. Dar mai ales ce frumos si minunat poate fi dansul mirilor, atunci cand vine de la cei ce au fost al cursuri speciale!

0 Shares
You May Also Like